Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kalandban érdemes elveszíteni?
Figyelt kérdés
Még nem volt kapcsolatom. Van egy srác aki egyéjszakásban lenne benne.febr. 4. 18:51
1/10 anonim válasza:
Neked kell tudni, hogy megéri-e. Én nem látom akadályát.
4/10 anonim válasza:
Ha vigyáz rád, nem lehet baj belőle.. Én pasi vagyok, de lazában vesztettem el a szüzességem, a csaj félrelépett, aztán picit bele is estem, de másfélhétre rá valamiért bunkó lett velem, akkor egy fél hónapig nem beszéltünk, utána meg hogy megtudta, más csajra nyomulok, úgy intézte, hogy már némi tapasztalattal jól meg kellett dugnom, utána, meg hogy ő többet nem beszél velem.. Nem okozott traumát, de fura volt.
5/10 anonim válasza:
A legfontosabb szerintem, hogy védekezzetek, tudjon róla, hogy szűz vagy, legyen meg a bizalom, és a vonzalom. Innentől kezdve lesz egyénfüggő. Van, akinek fontos, hogy párkapcsolatban veszítse el, akár hónapok után. Másnak nem fontos annyira az érzelmi kötelék. Megvan a veszélye is nyilván, hogy majd kötődni fogsz hozzá, de nem feltétlenül. Az is lehet, hogy kevésbé lesz óvatos, mert nem fogja érdekelni, de ez sem törvényszerű.
6/10 anonim válasza:
Jobban jársz egy tartós kapcsolattal!
7/10 anonim válasza:
Ha velem veszítenéd el nem lenne egy éjszakás garantálom! Tapasztalat! Több lányt nyaltam dugtam már szerelmesre!
8/10 anonim válasza:
Na a #7 tökéletes példa. Aki ilyeneket ír, na azzal nem érdemes.
9/10 anonim válasza:
Miért nem akarsz normális kapcsolatot?
10/10 anonim válasza:
Én anno egyéjszakásban vesztettem el. Nagyon megbántam. Nem azért mert hogy valami rossz lett volna, szimplán miután találkoztam a párommal, rájöttem, jobb lett volna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!