Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Direkt megszivatott a csaj vagy tényleg talált jobban egyéjszakásra?
Fent vagyok Tinderen és matcheltem egy csajjal, akinek az első kérdése konkrétan az volt hogy mit keresek a társkeresőn, mert ő konkrétan csak egyéjszakást.
Ezután máshol folytattuk a beszélgetést.
Tegnapra dumaltuk meg a találkozót és mondta hogy fel is jönne hozzám, utána utolsó pillanatban lemondta a találkozót.
Kárpótlásul küldött magáról meztelen fotót és mondta hogy én is küldjek.
A profilja amúgy hitelesítve van, szóval nem hiszem hogy kamu profil.
Ma megkérdeztem tőle hogy mikor ér rá, erre fel leírta hogy ne haragudjak, de talált olyat akivel ezt hosszú távon jobban el tudja képzelni.
Direkt ez volt a célja hogy megszivasson vagy tényleg meggondolta magát utolsó pillanatban?
Magyarul beszéltetek? Sok a hitelesített, valójában adathalász profil, jellemzően ázsiai csaj képekkel, az operátoraik még hangüzeneteket és képeket is küldenek.
A Tinder támogatja a videó hívást, kérdezd a téged kedvelő Tinder felhasználót (aki lehet, hogy csak egy adathalász banda operátora) erre.
Magyarul beszéltünk, nem tűnt botnak.
Szerintem eredeti profil volt
50-50% az esély. Pontosabban a hasonló profilok többsége mögött csak egy unatkozó troll van (akár hitelesített a profil akár nem). Az hogy utólag magától meztelen képeket küld 99%-ban kamugyanús.
A másik aspektus - ha valódi is volt - szerinted csak te vagy az egyetlen aki egy ennyire kínálkozó lehetőségre örömmel lecsapna? Tucatszámra vannak "kérői", s rengeteg pasival kommunikált egyszerre - egyszerűen mást választott, fogadd el (mást úgysem tudsz csinálni).
Kamu
Egyejszakast keresett aztan meg hosszutavút??
Fogadjatok meg egy jó tanácsot gyerekek: amíg telefonon, vagy "hangügyileg" nem beszéletek a másik féllel addig el se kezdjétek átszervezni a napotokat, estéteket. A "hitelesítés" egy kalap sz.rt sem ér egyik felületen sem! Csak annyit jelent, hogy van egy telefonszáma amit erre használ és pont.
Amíg nincs meg az első találka addig senkivel se éld bele magad semmibe! Majd ha a találkozó létrejött ÉS jól sikerült akkor kezdhetsz morfondírozni (de akkor is csak a következő talin) addig csak a saját vágyálom-világodba ringatod bele magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!