Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a kockázatos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a kockázatos szexuális viselkedésről, amikor egy nő (negyvenes) lefekszik védekezés nélkül egyéjszakás kalandokban, egyszer élünk felkiáltással, milyen személyiségzavart takar ez?

Figyelt kérdés

Tehat amikor egy nőt nem érdkeli az egészsége, nem fél a betegségektől, kockára teszi a lelki testi épségét, tehát “modern” életmódot folytat, “nálad vagy nálam” típusú szexbarátságok, ahol még hosszas csettelés után sincs fogalmunk a masik egeszsegi állapotáról……

Szerintem az ilyen nő valahol gyűlöli, legalabbis nem tiszteli önmagát, nem ad két garast a saját biztonságára, mindenképpen lépést akar tartani a korral, nem akar begyöpösödöttnek tűnni, vagy az adott szexualis együttléttől reméli, hogy végül “társra” talál.

Valahol nagyon hiányzik a megfontoltság es emiatt is elég önpusztító dolognak tűnik a szextinderezés, az üres értelmetlen kapcsolatok hajkurászása, amelyek nem utolsósorban veszelyesek nemcsak fertőzés szempontjából de sok ilyen tinderező nőt ölt meg a talalkapartnere éppen a nő lakásán.

Aki magányos es kétségbeesett, mégse kéne ezekkel a lehetőségekkel élni esetleg. Ti mit gondoltok?

Mennyire degradálóak, leépítőek ezek a kalandok?

Sok közepkorú elvált nő van akiknek nincs lehetőségük ismerkedni es ilyen helyzetkbe sodorják magukat, amely ritkán végződik jól.

Egy amerikai előadó szerint minden egyejszakas kalandot hajszoló szemelyisegzavaros , pszichopata vagy szadista, ugyanis a pszichopata egyik jellemzője valaki esetleg szexualis “felhasználása” rövidtávú örömre, érzelmi kapcsolódás igénye nélkül.

Kivancsi vagyok ti hogy látjátok, főleg a 40-50 es korosztaly…..

2024. márc. 25. 10:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%
10# de ezt miért kellene megmagyarázni neked? :D Az ő teste, azt csinál vele amit akar. Erre nincs különösebb magyarázat.
2024. márc. 25. 11:33
 12/28 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, ami a qurvázó férfiaknak, meg az egyéjszakás ribizőknek, meg a családjuk mellett szeretőt tartóknak.
2024. márc. 25. 12:09
 13/28 anonim ***** válasza:
80%
#9 Szerintem ez nem igaz. 40 éves vagyok, felizgat az alkalmi partnerem, de eszembe nem jutna gumi nélkül csinálni. Ő viszont 30-as férfiként simán benne lenne... Ezt felelőtlenségnek is tartom részéről.
2024. márc. 25. 12:48
 14/28 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem nagyon túlgondolod ezt a témát. Eleve nem vagy jártas a témában. Néztél róla videót, olvasgattál. Ilyen Nőt nem is láttál közelről, vagy talán 1et, és erre alapozol. Én pont 40 vagyok, rengeteg ilyen korú ismerőssel, és egy sem csinálja ezt.

Plusz én is el tudom képzelni, hogy ha elválnék, nem fagymentes már tartós kapcsolatra, inkább élvezném az életet, amíg lehet, 50 fölött már ritkán kívánatos egy nő. A védekezés meg abszolút egyéni dolog. Több férfi ismerősöm se húzott soha gumit, nem is értem, hogy nem lettek betegek, pedig diplomás, értelmes mind. Hogy most pont egy ilyen nőnem vigyáz senkivel sem másabb.

2024. márc. 25. 16:08
 15/28 anonim ***** válasza:
64%

Ez a kérdés pont úgy hangzik, mintha valakinek a szorongása fékezné a vágyait, amik viszont mégsem hagyják nyugton, ezért itt próbál önigazolást találni.

Ez vajon milyen személyiségzavart takar?

(Persze ne értsd félre, nem rólad beszélek Kérdező, csak úgy általánosságban...)

2024. márc. 26. 07:55
 16/28 anonim ***** válasza:
58%

Akkor válaszolok a kérdésedre is:

Csupa koncepciózus lehúzós baromság, amit előfeltételezésként megfogalmaztál.

Főleg a lakásán legyilkolt Tinderező nők sokasága.

"Egy amerikai előadó szerint minden egyejszakas kalandot hajszoló szemelyisegzavaros , pszichopata vagy szadista.."

Jó lenne valami forrás, mert ez így elég légből kapottnak tűnik.

Millió oka lehet, hogy valaki alkalmi partnerrel örömködik és nem keres tartós kapcsolatot ebben a korban: aktuális élethelyzet, nulla szabadidő, hirtelen ébredő vágy stb. Nem kell ehhez semmilyen személyiségzavar.

Arra viszont elég komolyan mernék fogadni, hogy azzal a képességcsomaggal, amiről itt tanúbizonyságot tettél, nem írsz te semmiféle tanulmányt. Mármint olyat biztos nem, amit érdemes bárkinek is elolvasni.

2024. márc. 26. 10:54
 17/28 A kérdező kommentje:
Ilyen valaszok, hogy “mi közöd hozzá” meg “megismerném azt a nőt”, “nem kell elítélni” meg “biztos te tennéd ezt” totál hasznavehetetlen provokációk es nem is valasz a kerdesre. Ha mar így működik a cenzúra ezeket is törölni kéne, lehet emelkedne a színvonal es ha valaki válaszra adja a fejét akkor meggondolná jobban mit ír, vagy ha nem érti a kérdést kihagyná es ezen mindenki nyerne
2024. márc. 26. 13:21
 18/28 anonim ***** válasza:
64%

A gond az, hogy a kérdés nagy része nem is kérdés, hanem előítélet.

Az mondod, hogy "Sok közepkorú elvált nő van akiknek nincs lehetőségük ismerkedni es ilyen helyzetkbe sodorják magukat, amely ritkán végződik jól."

Ez nem egy kérdés, hanem a fantáziavilágod.

Mivel erre, és a többi ilyen "jól megalapozott" állításra vártál volna valamilyen kórképet, erre (számodra sajnos) adekvát válasz lesz, ha a kérdező személyiségében rejlő motiváció is megjelenik a vélemények között.

Óhatatlanul.

Szerintem is vannak középkorú nők (és férfiak) közt bolyongók, akik nehezen találnak, vagy nem is keresnek tartós kapcsolatot, de gyanítom, ezt a többség nem tervszerűen él így, hanem a társkereső alkalmazások torz működésének és logikájának, plusz az általánosságban kaotikussá vált szociális kapcsolatoknak a "gyümölcse".

Személyiségzavarnak (legalábbis az esetükben) pont akkora lehet az aránya, mint amúgy a népességben, ez nem emiatt van.

2024. márc. 26. 13:46
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem előítélet, ahogy te mondod, nagyon ellenségesen reagalsz a semmire.

Egyszerűen egy statisztikai tény, megallapítás.

Nagyon sértve erzed magad

2024. márc. 26. 13:51
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem vagyok érintett.

A statisztikát viszont szeretem, szóval kérném azokat a hivatkozásokat, amire a tényeid alapozod.

Jöhet az "amerikai előadó" előadása is, ha már megemlítetted.

Nem sértett, hanem kíváncsi vagyok.

2024. márc. 26. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!