Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miből jöttél rá, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből jöttél rá, hogyan derült ki az, hogy a párod szivesen benne lenne egy többesben? Kiborultál? Tetszett, mozgatta a fantáziád? Végül mi lett belőle?

Figyelt kérdés

Azért ez a kérdés mert kiváncsi vagyok hogy másnál is annyira egyszerű volt e mint nálunk.

8éve együtt vagyunk, nagyon jó a kapcsolatunk. Én(FF) hoztam fel elsőnek, beszélgettünk róla 2 hetet, néztünk ilyen videókat, szoktuk kicsit a gondolatot és belevágtunk.

Nagyon jól tettük és imádjuk:)

Nálatok hogy volt?

márc. 22. 07:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

10

Nem tud. Egyetemi haverokkal bulizunk.

márc. 22. 08:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
11: a bulizás az többes szexet jelent konkrétan?
márc. 22. 08:57
 13/20 kisördög1 ***** válasza:
100%
A bulizás mindenkinél másképp zajlik, mindenesetre nagyon izgalmas partik lehetnek!
márc. 22. 08:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

12

Egy jó buliban benne van az is.

márc. 22. 09:06
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi valaszokat.:)

Kedves 3, remélem jó sok privátot kaptál😁

márc. 22. 09:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt párom egyszerűen elmondta hogy szereti az ilyet
márc. 22. 11:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már volt többes "előéletem", már régóta tudtam, hogy izgat. Egyszerűen megkérdeztem az adott párjaim, partnereim mit szólnának hozzá, lenne-e kedvük kipróbálni. Akinek volt ott meg is valósítottuk :)

Ezzel együtt azt javasolnám mindenkinek, amit a kérdező is leírt. Nevezetesen egy jó kapcsolat alapja az őszinte, nyílt, tiszta kommunikáció! Megnyílni a másik előtt, felvállalni az embernek a vágyait. Ki mást avatná be ha nem a párod? Elmondod, téged izgatna és mit szól hozzá. Nem kell köntörfalazni, kerülgetni a dolgot.

márc. 22. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Jelenlegi párom vetette fel. Először meglepett. Neki volt már 1f 2n felállásban. Ő a férfi.

Izgatja a fantáziám. Őt izgatná a 2f 1n is. 50+-osok vagyunk.

márc. 23. 14:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon izgat ez (Férfi) a páromnak is célozgatok rá szex közben, izgatja őt is ezt érzem...
márc. 26. 08:18
 20/20 A kérdező kommentje:
Hajrá vágjatok bele 19. :) 😉
márc. 26. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!