Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jöttél rá, hogyan derült ki az, hogy a párod szivesen benne lenne egy többesben? Kiborultál? Tetszett, mozgatta a fantáziád? Végül mi lett belőle?
Azért ez a kérdés mert kiváncsi vagyok hogy másnál is annyira egyszerű volt e mint nálunk.
8éve együtt vagyunk, nagyon jó a kapcsolatunk. Én(FF) hoztam fel elsőnek, beszélgettünk róla 2 hetet, néztünk ilyen videókat, szoktuk kicsit a gondolatot és belevágtunk.
Nagyon jól tettük és imádjuk:)
Nálatok hogy volt?
A párom nem szereti, csak én. 🤷♀️
22L
Nekem a(z akkor új) barátnőm vetette fel két hét után, hogy szeretnék-e lányos hármast. Persze, ki ne szeretne. Ki is próbáltuk, és ekkor ő olyan féltékeny lett, hogy azóta (10+ éve) hallani se akar erről.
Ezért ezt viszonoztam neki fiús hármassal, az viszont tetszett neki. De mostanában már azt se kívánja. Igaz, engem se. 🥺
1: Nem semmi buli lehetett és a b.nőd úgy látszik hamar belevetette magát vagy ami még valószínűbb már eleve azért kérdezett rá..Mindenesetre izgalmas lehetett :)
Nálunk is beszélgetéssel indult (2 exemmel is) és hamar kiderült, hogy mozgatja a fantáziájukat hát belevágtunk.
A mostani párom sajnos elzárkózik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!