Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy felszedtél egy nőt kiderült lassan, hogy prosti és pénzt kért volna tőled? Kipróbáltad vagy elhajtottad? Hogy derült ki, mi a tapasztalat?
Nem feltétlen prostituált, inkább mondanám azt, hogy szexmunkás, de volt.
Bár nem heteroszexualitás, mint a kategória... de nyáron volt egy jó domina néni (fétis bulikba járok, nem hagyományos szórakozóhelyekre) akivel megismerkedtem. Beszélgettünk, játszottunk, majd mint a nyerőgép közölte a buli végén hogy dobjak be egy érmét a folytatáshoz (újabb találkozó és játék). Én pedig mondtam, hogy nekem nem a szolgáltatása kell hanem a személyisége. Inkább elhívom egy randira és ismerkedjünk, nem kliens szeretnék lenni hanem több.
Először elgondolkodott, de belement. 3 hónapig voltunk együtt (távolság miatt nem működött) Valahogy mindig sikerült a hasonló szexmunkások szívét meghódítanom, lehet azért mert annyira hozzászoktak már, hogy pénzért keresik a klienseket, hogy egy nő gyengédsége, romantikája már elég ahhoz hogy újra érezzen valamit. (Egy mezei prostit viszont elhajtanék, bár egy mezei prostinak nem én lennék a célcsoportja az is biztos)
Te jó ég mik mennek.
Ilyenkor azért jobban értékelem hogy milyen társadalmi rétegbe születtem.
A tág környezetemben sem hallottam még ilyenről, hogy pénzt kér egy nő attól akivel ismerkedik. Nagyon kínos és megalázó lenne
Olyanba belefutottam már, hogy 2. randin plázába mentünk (miért ne, én kis naiv) aztán feltűnt hogy minden féle utalásokat tesz, neki ilyen meg olyan ruhák nagyon tetszenek, meg nincs otthon kaja hétvégére, satöbbi.
Nem vettem neki semmit. Nem volt újabb randi 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!