Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok számotokra kiábrándító...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok számotokra kiábrándító lenne ha a barátotok női ruhában takarítana és csinálná a házimunkát, mert ez a fétise?

Figyelt kérdés

Mióta egyedül laktam mindig női ruhában takarítottam a lakást. Általában szobalány ruhában vagy leggingsben, harisnyában, ilyesmi.

A crossdressing amúgy alapból nem izgat és utcára se mennék így soha, de valamiért takarítás közben nagyon izgat és ez motivál. Kifejezetten szeretek így takarítani. Szeretem a kényelmes ruhákat de a kevésbé kényelmes, fűzős ruhát meg magassarkút is, és ha a ruha kényelmetlen, akkor az motivál hogy mielőbb végezzek és levehessem.

Mióta a barátnőmmel összeköltöztünk természetesen elhagytam/eltitkolom ezt a szokást, bár újabban titokban fel szoktam öltözni ha épp nincs itthon. Egyszer amikor itthon volt egy női bugyit felvettem de igazából félek h kivillan és meglátja.

Van egy rózsaszín kötény amit főzéshez használok, de ő ezt inkább viccnek gondolja és nem is sejti az igazi okát.

Szerintetek bevállaljam ezt a dolgot és elmondjam vagy inkább maradjon titokban?

2024. márc. 18. 15:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyen menjen búzazsúrra.
2024. márc. 18. 18:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem az a nő lenne kiábrándító akinek ez nem kiábrándító
2024. márc. 18. 18:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Na ilyenről se hallottam még.

Azért azokkal nem értek egyet akik leszólják a kérdezőt ezért,még akkor is ha engem is taszít a dolog.Ha ez a fétise azzal nem tud mit kezdeni.

Neked kell ismerni a barátnődet,hogy áll a valljuk be elég extrém dolgokhoz.Valahogy rávezetni,hogy mit szólna hozzá ha ezt látná.Ki tudja...ezentúl lehet csak te takaríthatsz és csak az ő bugyijában.😄

2024. márc. 18. 18:57
 14/18 anonim ***** válasza:
#10 nee tényleg XD
2024. márc. 18. 18:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Jöhetnél hozzánk takarítani engem nem zavar, takarítani meg utálok. Kellemest a hasznossal 😄
2024. márc. 19. 04:07
 16/18 anonim ***** válasza:

9

Csak kíváncsiság de ezt te kérnéd is?

2024. márc. 19. 08:12
 17/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnél ez kuka. Természetesen ők elvárják a teleszart buvarruha testükkel, hogy milliós fizetéssel tartsd el úgy hogy megy szopni sem tud🤣
2024. márc. 19. 19:20
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 ha ennyire utálod a nőket akkor javaslom hogy válts pasikra
2024. márc. 19. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!