Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok számotokra kiábrándító lenne ha a barátotok női ruhában takarítana és csinálná a házimunkát, mert ez a fétise?
Mióta egyedül laktam mindig női ruhában takarítottam a lakást. Általában szobalány ruhában vagy leggingsben, harisnyában, ilyesmi.
A crossdressing amúgy alapból nem izgat és utcára se mennék így soha, de valamiért takarítás közben nagyon izgat és ez motivál. Kifejezetten szeretek így takarítani. Szeretem a kényelmes ruhákat de a kevésbé kényelmes, fűzős ruhát meg magassarkút is, és ha a ruha kényelmetlen, akkor az motivál hogy mielőbb végezzek és levehessem.
Mióta a barátnőmmel összeköltöztünk természetesen elhagytam/eltitkolom ezt a szokást, bár újabban titokban fel szoktam öltözni ha épp nincs itthon. Egyszer amikor itthon volt egy női bugyit felvettem de igazából félek h kivillan és meglátja.
Van egy rózsaszín kötény amit főzéshez használok, de ő ezt inkább viccnek gondolja és nem is sejti az igazi okát.
Szerintetek bevállaljam ezt a dolgot és elmondjam vagy inkább maradjon titokban?

Nem csak kiábrándulnék, hanem azonnal elhagynám.
Pedig én aztán nem vagyok konzervatív, még az se zavarna ha pl biszex lenne a párom és szeretne pasikkal szexelni, ami pedig elsőre nagyobb dolognak tűnik ennél. De ez valahogy nagyon kiakasztana :'D

Ha takarít helyettem azt vesz fel hozzá amit akar.
2 hete várok hogy kipucolja a fürdőt. Akkor ígérte meg. De már jóval előtte vártam hogy észrevegye milyem retkes.
Szexhez nem tetszene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!