Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek kiábrándító ha egy magas pasinak kisebb farka van? (14-15cm)
Ez egy átlagos farokméret.
Miért gondolod, hogy azért vannak magas pasival a nők, mert nagy farkat keresnek?
Mármint biztos vannak ilyen nők, de te miért ilyet keresel?
Minden napra jut egy "kisfarkas" kérdés...
Hülyeség volt itt ilyet kérdezni!
Kevesen fogják ezen az oldalon komolyan venni a kérdésed.A válaszolók többsége faszi lesz aki poénból a maradék önbizalmad is elveszi.Meg olyan nő aki a nagyot.
Ez nő függő kérdés.
Majd az ágyban derül ki.
Volt olyan barátom aki a 185 cmvel kb. ilyen mérettel bírt.Imádtam vele a szexet!!!
Olyan pasival is voltam,aki valószínű otthon büszkén nézegette a farkát,hogy mekkora és láss csodát..Nem élveztem,mivel 1-1 nagyobb lökésnél kifejezetten fájt.
Persze előfordulhat,hogy kicsi lesz a nőnek,de ezt amíg nem szexelsz vele nem fogod megtudni.
Ne foglalkozz inkább a negatív válaszokkal...15cm-rel is lehet csodát művelni.
Olyan nőt kell kifogni akinek az is elég,ez a belső kialakításán múlik.
Igen, pasi vagyok és több száz faszt fogtam már
Egyébként a melegeknek nagyobb farkuk van az átlagosnál bemondás alapján.
A valóságban a magyar átlag 14cm az én tapasztalataim szerint, de lehet még annyi sincs.
Aggódni nincs okod, csak ha ezen rágódsz. Mert pipogya leszel miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!