Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek kiábrándító ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek kiábrándító ha egy magas pasinak kisebb farka van? (14-15cm)

Figyelt kérdés
jan. 23. 11:24
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
#9 kösz, #6 vagyok és nő, mi a baj a válaszommal?
jan. 23. 13:25
 12/34 anonim válasza:
58%
Az én párom 185 magas és kb ilyen 14 cm neki 😀 tudom mert egyszer lemertem neki kíváncsiságból😂 nekem pont jó ez a méret.. de nem ettől függ h szeretem-e viszont ameddig szingli voltam addig állandóan a nagy vastag farkakra gerjedtem úgy éreztem azzal élvezem igazán.. viszont aki komoly kapcsolatot keres annak hidd el nem ez lesz a lényeg. Én úgy voltam vele szinglikent jól kiéltem magam 1 nagy farku pasival aki csak szexre ment.. aztan jött az eletembe a párom akivel már megoregedni szeretnék mert a világ legedesebb pasija.. törőd gondoskodo...emelle bőven jó az a 14 cm 😄
jan. 23. 13:32
 13/34 anonim ***** válasza:
#12 és jobb volt a szex nagyobbal?
jan. 23. 13:48
 14/34 anonim válasza:
13as.. más volt az tény.. más élvezetből és megint más szerelemből szexelni. Ha az élvezeti részt nézzük és nem a szerelmet akkor sokkal jobban élveztem a nagyobbal.. bár ott nem csak azon volt a hangsúly h nagy és vastag.. hanem iszonyat jól is bánt vele.. viszont amúgy meg 1 szemét alak volt.. sokáig mérgezte az életem na de az 1 másik sztori.. 😀 ezért mondom nem minden a szex meg a nagy farok.. mert ha igazán szeretsz valakit a szex is más.. a párommal is nagyon jó egyebkent mert szexben és azon kívül is nagyon törödő érzelmes ember.. vele tényleg szerelembol szexelek és ez 1 tök más érzés..
jan. 23. 14:00
 15/34 anonim ***** válasza:
A nők egyszer ki akarnak próbálni egy hatalmas farkat, szopni verni, beleülni (bár tudok sok nőről aki végül a tényleg nagy farkat a puncijába nem engedte), de hosszútávra nem érdekli őket a farok mérete.
jan. 23. 14:00
 16/34 anonim ***** válasza:
91%

#14 Látod meg te is azt mondod, hogy a nagy jobb volt. Gondolj bele milyen lenne, ha a párosnak is akkora lenne...

Sok nő nem fog megalkudni. Keres egy olyat, mint a párod nagy farokkal.

jan. 23. 14:16
 17/34 anonim ***** válasza:
0%

A nők egyszer akarnak nagy farkat kipróbálni, de hosszútávra nem kell nekik nagy, a női hüvely hossz 6-9cm, utána ott a méhszáj, nem akarják naponta szétdugatni magukat hatalmas farokkal.

jan. 23. 14:48
 18/34 anonim ***** válasza:
#17 Ezt mond meg a nőknek is.
jan. 23. 15:08
 19/34 anonim ***** válasza:

14:48

Akkor a 17 centisem a méhszájba dugom?

Csak érezném. 🙂

jan. 23. 15:12
 20/34 anonim ***** válasza:

" ... hossza nagyjából 6–7,5 cm a külső falnál (elöl) és 9 cm a hátsó fal mentén. ... "

[link]

jan. 23. 15:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!