Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már mindenféle óvszerrel próbàlkoztunk, de folyton visszasodródik a barátom péniszéről. Ilyesmit soha nem tapasztaltam az exeimnél. Mi lehet a gond esetünkben?
Figyelt kérdés
Felmegy neki, de mielőtt szexre kerülne a sor, lejön, visszasodródik, hiába próbàlkoztunk vele. Mi lehet a gond? Nekem van már tapasztalatom a felhúzás segítésében de még nekem sem sikerült rávaràzsolni. Kicsi a pénisz mérete, vagy nem is izgul fel rendesen, és az a baj? Itt kizárt, hogy a gumival lenne gond, mert egynél még még értem, de ennyi nél? privátot nem kérek.2024. márc. 14. 07:52
2/31 anonim válasza:
Helyes irányba sodorjátok? Mekkora a farka és mekkorára való a gumi?
3/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom a pontos méretet, nem àllok mellette vonalzóval, de szemmértékre nagyon kicsi. És igen, helyes irànyba négy. Eddig csak vele van ilyen, gondom mással soha nem volt.
2024. márc. 14. 07:56
4/31 anonim válasza:
Például gond lehet a farok formája is. Ha a tövénél vastag és vékonyodik, könnyen vissza tud sodródni. Főleg ha amúgy sem túl nagy a farok.
5/31 A kérdező kommentje:
megy*
2024. márc. 14. 07:57
6/31 anonim válasza:
És a fogamzásgátló nem opció? Ha annyira kicsi akkor úgyis dobni fogod előbb-utóbb.
7/31 anonim válasza:
Fordítva kell rátenni! Kicsit nehezebb felhúzni de nem tud lesodródni!
8/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Ő már ùgy is megpróbálta, de semmi javulás.
2024. márc. 14. 08:00
9/31 A kérdező kommentje:
Nem, a fogamzásgátló nem játszik.
2024. márc. 14. 08:01
10/31 anonim válasza:
Kissebb méretű gumi kell, az ráfeszül kis farokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!