Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A farkam mérete lehet a gond?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy csak kutyában és misszionáriousban tudom rendesen megdugni a nőket, más póz nem igazán megy.
Sem lovagló, sem ágyban oldalra fekve hátulról.
A farkam úgy 14-15 cm átlagos.
Ez a méret nem elég minden pózhoz? Vagy valamit rosszul csinálok?
2024. márc. 3. 09:07
1/8 anonim válasza:
Attól is függ, mekkora darab vagy te és vagy a nő is. Én pl. nem vagyok vékony, ekkora méretű volt a férjem és ő is csak ezekben tudott rendesen megdugni, hogy érezzek is valamit (illetve én ügyeskedtem lovaglóban rajta). Ha még erre a pasi is pocakos akkor még annyira sem fér hozzá a őnhöz.
2/8 anonim válasza:
Ez a méret tök átlagos, a nagyon speciálisan hosszú péniszt igénylő pózokon kívűl mindenre elég. N
4/8 A kérdező kommentje:
2
Melyek azok a pózok?
2024. márc. 3. 09:41
5/8 anonim válasza:
Nekem 15 cm a farkam, megfelelő helyezkedéssel és pózban elég szokott lenni, de bizonyos helyzetekben én is érzem, hogy férne még oda 2-3 centi. És ahogy írták, a testalkat is függ. Én normál testalkatú vagyok, mikor vékony csajom volt, még óvatoskodnom is kellett, főleg az elején (ez sem kellemes, sőt). A jelenlegi csajom viszont duci, értsd úgy, hogy nagy hasa van, és a puncija körül is van zsírpárna. Nem annyira tág, normál puncija van, de főleg misszionáriusban ez a zsírréteg felvesz 2-3 centit érzésre. És pl kiskifli nagykifli pózban oldalról sehogy sem tudom megdugni, egyszerűen nem érek oda neki, míg más csajjal ment (bár ott sem simán, kényelmetlen póz). Szóval hálás lennék 2-3 centiért pluszba én is, de azért így is nagyon jó, és szinte mindig eltud menni a farkamtól.
6/8 A kérdező kommentje:
5
Igen, én is ezen filóztam sokat, hogy valószínű a 18 cm a tökéletes méret, nem túl nagy “fekafarok” amivel fájdalmat okozol de minden pózban kényelmesen tudsz dugni vele.
2024. márc. 3. 09:56
7/8 anonim válasza:
Sokan beismerték már ezt, hogy a 17-18/5 farokkal a legjobb, ez kb az ideális méret egy férfinek. De azért elvagyok a 15 centivel is, jópár csaj után már egyáltalán nem zavar annyira, mint még tinikoromban. Sőt, ha választhatnék aközött, hogy 18 cm farkat akarok, vagy pedig marad 15 cm, de vastagabb leszek és potensebb, akkor biztos az utóbbit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!