Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond? Vagy van ilyen, hogy nem tud elmenni valaki?
Miota szexualis eletet elek azota minden baratom dicserte az oralis tudasom. Az exem peldaul barmikor el tudott tole menni akar 3. menete utan is es eleg hangosan, latvanyosan elvezte, dicserte tudasomat.
Elvezem csinalni szoval uj baratomnak is adtam oralt nem egyszer. De mar az elejen feltunt, hogy nagyon sokara ment csak el tole, tobbszor felbe akarja hagyni es inkabb szexre menne. Ma pedig hiaba csinaltam neki x ideig nem ment el. Ra is kerdeztem nala es azt mondta majdnem elment aztan meg se. Nem ertem miert nem szol, ha valami nem jo. De ugyanúgy o is amugy dicsert kozben, hogy hu legjobb meg hasonlok. De nem ertem akkor o miért nem megy el tole vagy ha el is megy akkor iszonyat nehezen? Tenyleg mindent be kell vessek masszazs, kezek, hangok, kejes fej, zacsi, nyál minden is… es akkor jo sokara elmegy.
Van ilyen, hogy egy ferfi nehezen megy el tole vagy en vagyok a bena?
Szerinted minden férfi ugyanúgy működik?
NEM.
Akkor én is feltehetném a nagy kérdést, hogy az egyik nő ugyanolyan technikával orálisan 3 szor elélvezett kb 20 perc alatt, a másik meg egyszer sem.
De rájöttem, hogy őt ujjazni kell, nem nyalni, attól spriccelős orgazmusa van ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!