Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami gond lehet lent?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Nem volt még rendesen szexuális partnerem. Viszont petting már igen. A társam is és én is észrevettem, főleg a két ujj használatánál, hogy a bejáratnál nekem mintha egy plusz szöveti rész kötne össze hosszában a hüvely bejáratát. Két ujj nem fér el egymás mellett, csak ha a két ujj között van az a vékony szöveti rész. Próbáltam már átszakítani, hátha eltűnne. Marhára faj. Orvos még nem látta. Mi lehet? Mit lehet vele kezdeni? Amíg nem erek hozza, teljesen jó minden, utána extra fájdalom ér, ami kihat az egész szexualitasra. Ez miatt felek a paromtol is.2024. márc. 13. 02:39
1/16 anonim válasza:
Menj vele orvoshoz, ne próbáld átszakítani. Hallottam már ilyenről, ha csak az a szövetdarab a probléma, egy egyszerű műtéttel megoldható.
2/16 anonim válasza:
Szűzhártya a neve. Segítek szűzhártya. A szex partner szakítja át a füttyel amikor oda kerül a sor.
4/16 anonim válasza:
Az a szűzhűrtya. Ha bedugja a farkát átszakítja, akkor ezek szerint marhára fog fájni, készülj fel. Én gyakorlatilag meg sem éreztem, olyan volt mintha egy pillanatra a könyöködet bevered és rohadtul fáj pár másodpercig. De tudom, hogy a húgom megszenvedte, órákig fájt neki és vérzett is. 28N
5/16 anonim válasza:
Nehéz elképzelve bármit is mondani.
6/16 anonim válasza:
21 évesen már akkor is illik eljárni orvoshoz, ha nem szexszelsz. Egy rákszűrést pl évente illik csináltatni.
7/16 anonim válasza:
6# Amíg egy nő szűz, nem végeznek hüvelyi vizsgálatot. Max hasi ultrahangot.
8/16 anonim válasza:
Talán a szűzhártya lehet...de a helyedben elmennék nőgyógyászhoz.
9/16 anonim válasza:
7es, de igen, csak nem nyúl fel az orvos. A rákszűrés egy vékony pálcával történik pl. És talán többet tud mondani a hártyáról is, mint itt a legokosabb gyakoris.
10/16 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!