Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig elég ez egy nőnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig elég ez egy nőnek?

Figyelt kérdés
A srác impotens, dugni nem képes, helyette nyal. Nem.alkalmi hanem tartós az ipotencia. Meddig elég a csak nyalás egy nőnek?
2024. márc. 12. 14:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő. Volt nekem nagyon szexi, csinos csajom, akit dughattam, amennyit akartam, benedvesedett, jólesett neki is, de beismerte, nem hozta különösebben lázba (mással sem, nemcsak velem). Cserében mindig alaposan kinyaltam, akkor végig nyögött, és többször elélvezett. Ehhez képest a jelenlegi barátnőm csak a dugást szereti, és attól tud elmenni, a nyalást nem szereti, nem is nagyon erőltetjük. Szóval nagyon egyénfüggő.
2024. márc. 12. 19:29
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nőként a korábban elhangzottakhoz: biztos van az a méretű pénisz/az a szintű fel nem izgultság, hogy abban a szituációban fájhat a behatolás, de alapvetően egyáltalán nem, sőt, jólesik az is, ha én intézem magamnak valamiféle eszközzel. Az sem igaz, hogy ne érne alatta inger, mert ugyanazt az idegpályát lehet stimulálni belülről, amit kívülről is a csikló ingerlésével. Ez persze csak a fizikai oldala a dolognak, van egy lelki plusz is benne, de ezt előttem már kifejtették.

A kérdésre: nehéz megmondani, a saját nevemben azt tudom nyilatkozni, hogy a nyalással nem tudnék megelégedni, mert eleve nem vagyok odáig érte, gyenge inger, nem tudok elélvezni általa. Akkor legyen inkább ujjazás, játsszon közben a melleimmel, azzal többre megyünk. Nem voltam még olyan szituációban, hogy a pénisszel való behatolás ne lett volna a palettán, lehet, hogy egy felcsatolhatóssal elégséges szinten pótolható lenne, lehet, hogy nem, de szerintem adnék egy esélyt a dolognak, ha annyira kötődnék a másikhoz.

2024. márc. 12. 19:30
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

10-es, az hogy neked nőként szar a szex, egy dolog, nem kell kivetíteni mindenkire :D

A nők túlnyomó többségének pl nem fáj, és nem kellemetlen, sőt!

2024. márc. 14. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!