Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig elég ez egy nőnek?

Miért járna fájdalommal?
És ki mondta hogy csak az lehet jó ami egyenesen orgazmust okoz ?

Te honnan tudod hogy másnak mi a baja?
EZ inkább rólad szól.

10es én NŐ létemre vagyok szexfüggő.
Férjem már a 3. menet után mondja mostmár fájhatna a fejed is egy kicsit... és mi jó a szexben?
A másik ember közelsége, hogy olyan kapcsolat van köztetek, ami különleges, megbízol benne annyira, hogy magadba enged. Hogy elvarázsoljon a közelségével, az érintésével, hogy alig várd már, hogy beléd hatoljon, mozogjon benned.

Honnan szeded ezt a sok baromságot?? Nő vagy vagy férfi? Atyaég...
A kérdésre:
Az orál nekem addig elég, amíg nem jön hamarosan utána a behatolás.
És a #10 alapján: Pedig nincs is mindig hüvelyi orgazmusom, de mégis, kell.

11 mert a férfi miért töcsköli a péniszét a nőbe? Nem az orgazmus miatt? Ha nem garantált orgazmus lenne a vége akkor is töcskölnék? Nem hiszem
A nő meg minek viseli ezt el, ha nem is lesz orgazmusa?
Melyik a jobb vajon? Ha egy nagy nemi szervet bele rakhatsz egy puha női belsőbe vagy ha a te belsődbe egy kemény dolog kerül?
Az ember melyiket szereti a puhát vagy a keményet?
A puha vagy a kemény ágyat ruhát kanapét? Na ugye

😁 végig olvastam és jót mosolyogtam az írtakon. Az a valaki aki azt írja fáj a behatolás, van benne némi igazsága, de mint írtam, némi. Mert azt az apró fájdalmat mi nők élvezzük. Olyan inger ami kellemes igazából.
A kérdésre válaszólva meg, sokáig bírja a nélűlözést a nő ha szereti az illetőt akiért megteszi. Nagyon odaadón kell szeretni, viszonozni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!