Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki ilyen, annál miért van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ilyen, annál miért van, hogy szabályosan menekül a szex elől?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a nők ennyire félnek, attól hogy a pasi csak lefeküdni akar velük?

Persze biztos van ilyen is, de pont amiatt, hogy ezzel miatt elzárják magukat, nem is fog kiderülni.

Nem gondolnám, hogy a férfiak nagy része erőszaktevő lenne, vagy olyan, aki csak egyszer akar lefeküdni egy nővel. Inkább ősze teszi az ember a két kezét, hogy végre van valakije.

Persze nem azt mondom, hogy dobja oda magát mindenkinek, az ember lánya. De ha megköveteli az emberi minőséget a férfitól, és 5-10 randi utál is az van, hogy biztos csak szexet akar, akkor minek vesztegetett el 5-10 randit az illetőre? Ilyenkor szolni kell, hogy bocs de nem egymást keressük.

Vagy én lennék túl naiv, és tényleg a pasik nagy része, csak egy alkalmat akar, és ezért hónapokat dolgozik?

#erőszak #emberismeret #Meddig húzza #Meddig vár #Csak egy alkalmat akar
2023. júl. 4. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
5-10 randi? Az a nő valami jobbra vágyik és ez csak egyfajta pótlék számára. Egy igazi randi mind a két fél közös érdeklődését jelenti. Ha csak az egyik fél érdekelt, akkor maximum udvarlásnak lehet nevezni, de nem randinak.
2023. júl. 4. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja...
2023. júl. 4. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, aki félév után nemet mond, azt dobni kell. Az ilyen hezitál, még várja az "igazit" aki ugyebár nem te vagy, mert akkor már történt volna valami köztetek. Nekem is az első ilyen volt, aztán rákérdeztem,hogy mégis meddig várjunk? Erre nem tudott határozottan válaszolni, de megmondta az anyjának, mit akarok tőle? Mint egy kis óvodás. Az anyjától kapott fejmosás után szakítottam vele. A következő már másmilyen volt. Azzal már az első perctől megértettük egymást. Biztos, ami biztos, kivártam a fél évet, de azután megkértem a kezét. 40 éve vagyunk házasok.
2023. júl. 4. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tini az ember akkor 5-10 randiból (sőt hamarabb) a többségnél már bőven kiderül van-e annyi szimpátia, bizalom, vágy hogy ágyba akar-e bújni a másik emberrel. Aki 10 randit vár és még se csók, se semmi ott valami nem kerek a történetben.
2023. júl. 4. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
41%

Nekem a szex időpocsékolás. Nincs rá szükségem. Ahhoz hogy elvezzem minimum 30 perc előjátek kell. Meg minden más macera. Szóvalninkább hasznosan toltom az idom

24n

2023. júl. 4. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!