Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig elég ez egy nőnek?

Hű, hát, nehéz kérdés.
Nekem nem is tudom, mi hiányozna jobban, az aktus vagy a szopás. Mármint, imádok szopni.
Úgy tudnám elképzelni ha közös megegyezéssel bevennènk harmadik résztvevőt is a játékokba.

Olvastam itt olyan hozzászólást hölgytől, hogy az aktus során nincs orgazmusa, illetve nem is igazán érez semmit. Csak a párja miatt szeretkezik, egyébként nem hiányozna neki. Számára sokkal kielégítőbb a simogatás, vagy a nyalás.
Ha sikerül ilyen hölgyet kifognia a szóban forgó férfinak, akkor élete végéig elég lenne valószínű.

3. vagyok.
8-as, ezt honnan veszed hogy a behatolás nem jó a nőknek???
Jesszusom.

9 mert mi a jó benne?
A penisz olyan mint egy hatalmasra nőtt csikló, azzal behatolni egy nőbe, persze hogy a férfiak szexfüggők
A behstolásnál hol van érintve a csikló ami a nőnek orgazmust okoz? Sehol
Mi a jó abban egy nőnek hogy ki be járnak benne orgazmus nélkül főleg hogy fájdalommal is jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!