Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hány napot birtok ki magömlés nélkül?
Figyelt kérdés
márc. 10. 19:33
12/20 anonim válasza:
Max. 1-2 hét utána már jönne éjszaka a g.citündér a jussáért 😅 akkor meg már jobb kicsapni, mint éjjel felkelni és lapátolni ki a gatyeszből a szmötyit.
13/20 anonim válasza:
#11 le a kalappal 🤙🏻
Az se rossz amikor arra kelsz, h minden g.cis 🤣
14/20 anonim válasza:
Aki egy hétnél tovább húzza később abból lesz a prosztata gyulladás és hererák. A férfi úgy lett teremtve, hogy szórja magvait.
16/20 anonim válasza:
6 hónap, hűvösön voltam és minden nap rettegtem, tesztoszteron a nullához közel, szex volt az utolsó dolog, amire gondoltam. Csak azon járt az eszem, hogy maradjak láthatatlan és ne szúrjon ki senki magának.
18/20 anonim válasza:
Igazából 1 napot se szeretek kihagyni, de azt még simán kibírom. A 2.nap már kezd agyamra menni és állandóan feláll a farkam, még a csúnyább nőkre is.
A 3.nap már szétb@sz az ideg és k.rnám a villanyoszlopot is! xdd
Olyankor szoktam akkorákat spriccelni, mint állat! Meg kiverem többször is zsinórban, amíg le nem higgadok rendesen.
19/20 anonim válasza:
Nekem akár 2 hónap is megy egyhuzamban orgazmos nélkül, csak egy idő után már a vizelés is nehézkes és kellemetlen.
20/20 anonim válasza:
Két hónap a rekordom, de nem csinálnám újra. Ki akartam próbálni meddig bírom ki, érdekes éjszakai magömlésem nem volt közben, pedig arra számítottam. Az első egy hónap gyorsan eltelt, a második kemény volt, kb a szellőre is de rögtön :D
Egyetértek 19-cel, egy idő már a pisilés is kellemetlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!