Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, szeretitek ha nagyot és sokat spriccel egy pasi? Van emlékezetes ilyen jellegű élményed?
Figyelt kérdés
febr. 10. 17:08
1/15 anonim válasza:
Egyszer a pasim összege.cizte a kedvenc poszteremet az ágyam felett, olyat durrant neki! 🤬
3/15 anonim válasza:
Jaj szegény Justin Bieber poszter ge.cis lett 😂
5/15 anonim válasza:
Addig nincs baj, amíg nem a szemembe megy. Rohadt szar, maró érzés utána.
6/15 anonim válasza:
Punciból kihúzva a párom arcára is jutott, örült neki, hogy nem hajára ment :)
9/15 anonim válasza:
A párom egyszer, miután kb. két hetet voltunk távol, utána direkt a számba akarta lőni az "összegyűjtött" anyagot, én meg naívan engedtem neki. Hát látni ugyan nem láttam, de érzésre messze az volt a legnagyobb élvezés, amivel találkoztam. Rendesen meg kellett küzdeni a lenyeléssel, pedig amúgy nem szokott vele gondom lenni. :D
10/15 anonim válasza:
Szerintem szexy ha egy pasi látványosan nagyot élvez.
Volt olyan szitu amikor meglepett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!