Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb levelezésed az oldalon? Főként szexuális jellegűre gondolok.
Volt, nem is egy.
Az egyik legjobb egy közeli férfival volt. Nagyon vonzott, hogy itt van a közelben és hát nem sok hétköznapi téma került elő. Viszont egyszer egy olyan sztorit lenyomott arról hogyan dugna meg, hogy még a mai napig is beindulok rá. Akkor ezt pont munkában olvastam, és elég durva hatása volt :D Végül nem találkoztunk, nem is beszéltünk, már talán a felhasználónevét sem tudom. Ő nagy hatással volt rám.
Vannak itt amúgy ilyen férfiak csak nagy többségben régóta vannak itt és szerintem nem állnak le feleslegesen beszélgetni:)
Szub-mazo hölggyel több hetes online nevelés.
Utána kettő személyes találkozás.
A távolság miatt nem volt folytatás.
Nórának nevezte magát,állitása szerint Németországban dolgozott mint forditó.
Marha izgató volt,emelett intelligens.
Aztán persze lehet egy magát nőnek érző meleg volt,itt se.mi sem biztos;)
A legjobb?
Az, ami a leghasznosabb volt. Nem chatszexre vágyom, hanem jó tanácsra.
Volt egy excsajom, akivel egy pár év után összegabalyodtunk, de elég sok félreértés keretezte a dolgot. Itt az oldalon egy kérdés alá írtam a sztoriról, egy hölgy meg válaszolt privátban egy-két tanáccsal. Pár levélváltás után annyi segítséget kaptam, hogy simán kezeltem utána a helyzetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!