Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legjobb levelezésed az oldalon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb levelezésed az oldalon? Főként szexuális jellegűre gondolok.

Figyelt kérdés
Főként szexualitás témában gondolom, de jöhet másféle is.

2023. aug. 10. 05:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Goldengate.bu
2023. aug. 10. 08:23
 12/15 Suetonius ***** válasza:
43%

7#es 10esnek: így van - goldengate.hu.

Kb ott is az a helyzet, mint itt: sok a kamus, a félénk meg az állnő, deee lehet talalni partnert. Ez pár éve volt, azóta nem tudom milyen.

2023. aug. 10. 08:29
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Volt több is, de azok régebben történtek. Volt akivel egy nyarat végig leveleztünk, képeket és videókat küldtünk épp hol járunk. Persze erősen erotikávalv fűszerezve. Ő volt talán a legemlékezetesebb, de rajta kívül is volt kb 8-9 lány/nő akivel tudtam jókat beszélni.

Van akivel ma is beszélek havonta egyszer hogy mi van vele.

2023. aug. 10. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy lánnyal leveleztem femdom témában egy ideig, főként vágyak, fantáziák kibeszélése és hosszabb-rövidebb fiktív történetek írása volt a terítéken. Előtte nem olvastam ilyesmit, tőle tetszett meg ez az egész, és bár elég kezdetleges sztorik voltak helyesírási hibákkal vegyítve, nekem megtetszett a dolog és azóta elkezdett érdekelni az írásos szerepjáték is, nyilván az már szexmentesen. Elég kezdő vagyok még és kreativitás hiányában szenvedek néha, de igyekszek mindig egy kicsit jobban írni.

A lánnyal már évek óta nem beszéltem, de szívesen olvasnék (akár írnék viszonzásul) sztorikat femdom, forced bi, megalázás, BDSM és hasonló témakörökben, ha valakit esetleg érdekel a dolog. A nem sem számít, ha igényesen és az "elvártaknak megfelelően" írna az illető :D

23f

2023. aug. 18. 20:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Innen sajnos még nem, de ha valaki levelezne, akkor megtalál. :)
2023. szept. 11. 13:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!