Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb levelezésed az oldalon? Főként szexuális jellegűre gondolok.
7#es 10esnek: így van - goldengate.hu.
Kb ott is az a helyzet, mint itt: sok a kamus, a félénk meg az állnő, deee lehet talalni partnert. Ez pár éve volt, azóta nem tudom milyen.
Volt több is, de azok régebben történtek. Volt akivel egy nyarat végig leveleztünk, képeket és videókat küldtünk épp hol járunk. Persze erősen erotikávalv fűszerezve. Ő volt talán a legemlékezetesebb, de rajta kívül is volt kb 8-9 lány/nő akivel tudtam jókat beszélni.
Van akivel ma is beszélek havonta egyszer hogy mi van vele.
Egy lánnyal leveleztem femdom témában egy ideig, főként vágyak, fantáziák kibeszélése és hosszabb-rövidebb fiktív történetek írása volt a terítéken. Előtte nem olvastam ilyesmit, tőle tetszett meg ez az egész, és bár elég kezdetleges sztorik voltak helyesírási hibákkal vegyítve, nekem megtetszett a dolog és azóta elkezdett érdekelni az írásos szerepjáték is, nyilván az már szexmentesen. Elég kezdő vagyok még és kreativitás hiányában szenvedek néha, de igyekszek mindig egy kicsit jobban írni.
A lánnyal már évek óta nem beszéltem, de szívesen olvasnék (akár írnék viszonzásul) sztorikat femdom, forced bi, megalázás, BDSM és hasonló témakörökben, ha valakit esetleg érdekel a dolog. A nem sem számít, ha igényesen és az "elvártaknak megfelelően" írna az illető :D
23f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!