Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NDK-s keletnémet lányokkal kapcsolatban kinek volt élménye annó?
Figyelt kérdés
Mi történt? Hány éves voltál?márc. 9. 21:46
41/52 anonim válasza:
Dolgoztam ott. Nagyon-nagyon szép időszak volt! Imádtuk őket, de ők is minket. Nagyon odaadók voltak!
42/52 A kérdező kommentje:
#41 Írnál több részletet! Kíváncsi vagyok az akkori időkre!
okt. 20. 19:55
43/52 A kérdező kommentje:
De legfőképp az akkori lányokra!
okt. 20. 19:55
44/52 anonim válasza:
Imádták a magyar pasikat. Több NDK-s nőm volt anno.
45/52 A kérdező kommentje:
#44 Te voltál kint az NDK-ban vagy itthon volt?
Hogy jöttél össze velük?
okt. 20. 22:12
46/52 anonim válasza:
45# Itt a Balatonon jöttem össze velük, volt hogy én+két NDK-s nő. Nem semmi ami akkor ott volt, buli után egy szállodában.
47/52 anonim válasza:
Én Schwerinben voltam 78-ban 16 évesen. Van ott egy nagy tó, a szexhez nyilván fiatal voltam, de ott láttam először meztelen nőt és nem is egyet. A tó partján rengetegen nudiztak. Főleg fiatalok! Senkit nem érdekelt, hogy mi van ha levideózzák, kiposztolják, ezek ismeretlen fogalmak voltak. Mindenki nagyon barátságos volt, nagyon érdekelte őket mi van itt Magyarországon. Régi szép idők! Az emberek azóta teljesen megváltoztak, mindenki sokkal zárkózottabb lett.
49/52 A kérdező kommentje:
#46 Az szép! Egyszerre volt veled a 2 NDK-s nő?
#47 Kár, hogy megváltoztak az emberek! Mit lehetne tenni, hogy másképp legyen?
okt. 22. 21:52
50/52 anonim válasza:
Életem egyik legszebb időszaka volt! F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!