Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NDK-s keletnémet lányokkal kapcsolatban kinek volt élménye annó?
Jó lenne ha a mai magyar lányoknak legalább a negyede lenne a szexuális vágyuk... mennyivel szebb és boldogabb lenne az életünk!
És így az övé is!
Igen, de vedd figyelembe, hogy akkoriban férfi hiány volt az NDK-ban a háború miatt. Ezért is ment ki Magyarországról dolgozni rengeteg fiú. (NSZK ezt jugoszláv meg török vendégmunkásokkal oldotta meg)
A férfi hiány nemcsak munkaerőben mutatkozott meg. Magyarul ha az NDK-s csaj nem volt extra rámenős, nemhogy férjhez nem tudott menni, arra sem volt esélye, hogy valaki egyáltalán megdugja. Első főnököm mesélte, hogy 14 évesen cserediákként volt kint. A 16-20 éves lányok szabályosan kikezdtek vele és rámásztak.
Sajnos a mai világban van egy álprüdéria. Én azzal is elégedett lennék, ha a 80-as évek ('90-es eleje, közepe) visszajönne. Strandon monokini, egyébként meg rövid szoknya, tanga, felsőn átütő bimbók, nem nyivákolas azon, ha valakinek tetszik a csaj vagy megnézik. (Fújj hímsoviniszták, közben pedig pl. az instára miket raknak fel a kis csajok...)
Teljesen egyetértek veled #13!
Szerintetek ez az álprüdéria ami most van miért alakult ki?
Ki nyer ezen, hogy ez kialakult? Nagyon nem jó ez szerintem senkinek.
"Sajnos a mai világban van egy álprüdéria. Én azzal is elégedett lennék, ha a 80-as évek ('90-es eleje, közepe) visszajönne. Strandon monokini, egyébként meg rövid szoknya, tanga, felsőn átütő bimbók, nem nyivákolas azon, ha valakinek tetszik a csaj vagy megnézik. (Fújj hímsoviniszták, közben pedig pl. az instára miket raknak fel a kis csajok...)"
"akkoriban férfi hiány volt az NDK-ban a háború miatt"
Ezt valaki el tudná nekem magyarázni, hogy pontosan miért volt még a 80-as években is férfihiány az NDK-ban?
1945-ben véget ért a háború, +21év = 1967. Tehát 1970-re véget kellett volna, hogy érjen a férfihiány a 14-20 éves NDK-s lányok számára. Mit rontok el, nem veszek figyelembe a számításban?
13: férfihiány a háború miatt a 70-es években?
14-es jól számol. lehet, hogy az 50-es korosztályban volt férfihiány, de azalatt nem.
"ez az álprüdéria ami most van miért alakult ki?"
Egyértelműen amerikai hatás, ott pedig a protestánsok.
Ez gyűrűzött be szépen ide, illetve a EU-ba is.
Elég baj.
@sipekilaci köszi az élménybeszámolót! Jó értelemben irigyellek :)
Ez mikor történt? Én 2004-ben voltam Németország keleti részén, de akkor már egyáltalán nem voltam érdekes a német lányoknak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!