Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NDK-s keletnémet lányokkal kapcsolatban kinek volt élménye annó?
Figyelt kérdés
Mi történt? Hány éves voltál?márc. 9. 21:46
21/52 anonim válasza:
Óóóó az egykori NDK-s sportoló lányok.....
180cm-nél kezdődtek, háromajtós-szekrény vállakkal és kis bajuszkákkal......
Régi szép idők. 😄
22/52 anonim válasza:
21- es eondjuk nem véletlen. Sok műsort láttam erről hogy az akkori időkben szabályozás nemigen lévén a sportoló nőket tesztoszteronnal pumpálták. Ma ez már illegális. akkoriban nemigen figyeltek erre
23/52 sipekilaci válasza:
19-es: Én az NDK utolsó éveiben 86-90-ig jártam arra gyakran. De szedtem fel német lányokat a Balaton partján is, nekünk magunknak is voltak német vendégeink.
24/52 anonim válasza:
Dolgoztam ott. Imádtam őket, nem kellett sokat dumálni nekik és .... !
25/52 A kérdező kommentje:
Jöhetnének még élménybeszámolók!
ápr. 13. 18:09
26/52 anonim válasza:
Soha olyan könnyen nem csajoztam mint amikor ott dolgoztam 20 évesen.
27/52 anonim válasza:
Nenritkán a csajok kezdeményeztek.Csak az nem dugott,aki nem akart.
28/52 A kérdező kommentje:
#26 Hol dolgoztál? Hol lehetett felszedni a csajokat és hogyan? Ez mikor volt kb?
ápr. 14. 10:18
29/52 anonim válasza:
Miért pont az NDK-s lányok? Vagy ennek külön történelme van a szocializmust leszámítva?
30/52 anonim válasza:
#29.
Ezt nem lehet csak úgy "elmesélni", aki nem élt benne az nem tudja.
/és ma már nincs is jelentősége/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!