Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » NDK-s keletnémet lányokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NDK-s keletnémet lányokkal kapcsolatban kinek volt élménye annó?

Figyelt kérdés
Mi történt? Hány éves voltál?

márc. 9. 21:46
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ma már semmilyen téren nem aktuális. Nincs korlátozás külföldre utazásra,nincs munkavállalásra,nincs már NDK... és oda a fiatalság is.
ápr. 17. 23:06
 32/52 A kérdező kommentje:

"Ezt nem lehet csak úgy "elmesélni", aki nem élt benne az nem tudja.

/és ma már nincs is jelentősége/"

Azért ha mesél valaki én szívesen veszem és megköszönöm!

Sajnos én később születtem és nekem így kimaradtak az NDK-s lányok. Nincs sikerem a lányoknál, nőknél: visszautasítóak, beképzeltek, egoisták, csak saját magukkal foglalkoznak.

Így jó olvasnom, hogy egyszer régen valamikor legalább voltak kedves lányok ...

ápr. 18. 20:21
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem , egyáltalán nem kedvesek, sőt még szépenek sem igazán mondhatóak.

A kemény sportnak és a poroszos nevelésnek köszönhetően nyersek, darabosak, és egy kicsit közönségesek is voltak.

Viszont maximálisan élvezték hogy kiszabadultak otthonról.

ápr. 18. 23:00
 34/52 A kérdező kommentje:
De legalább sikerélményt kaptatok az NDK-s lányoktól!
ápr. 18. 23:41
 35/52 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még történetek!
ápr. 27. 21:37
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Haveromhoz járt fel a szállóra egy nagyon jó csaj. A másik szobában keféltek állandóan.Egyszer jött,a haverom nem volt otthon.Mondtam várja meg,főztem neki kávét. Aztán dugtunk egy nagyot.2 hőnapig én is dugtam a haver tudta nélkül. Aztán lebuktunk,összeveszett velem a haverom,a csajnak meg megbocsátott.Azóta nem beszélünk-tünk.
ápr. 28. 07:08
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban a Balatonon töltöttem a nyarakat, a 80-as évek végén 13 éves voltam, egyszer egy ott nyaraló NDK diákcsoporttal valahogy összebarátkoztunk, a strandon mindig együtt játszottunk és egyik lány a vízben elkezdett dörgölőzni, aztán a nádas szélében kiverte a farkam. Én hülye, csak a mellét fogtam meg, következő nap nem mertem menni, aztán meg elutaztak.
máj. 18. 08:57
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Életem nagyon szép időszaka volt amikor ott dolgoztam. Sok csinos fiatal lány volt körülöttünk, akiknek nem kellett sokat dumálni, hogy levegyék a bugyit!
máj. 18. 15:31
 39/52 A kérdező kommentje:

#37 Mitől féltél, hogy következő nap nem mertél menni?

#38 Melyik város volt? Mit dolgoztál? és hogy-hogy sok csinos lány volt körülötted?

Jöhetnek még történetek!

máj. 24. 21:58
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

39!

Nem tudom, zavarban voltam (lettem volna) Nem tudtam mit csináljak, hogy viselkedjek.

máj. 24. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!