Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldot izgalmasnak találó srácok, benne lennétek egy hármasban, ahol csak nyalhattok?
Barátnőmnek tavaly felhoztam a cuckoldot, csak úgy humorizálva, hogy amúgy izgalmasnak találom, de nagyon elzárkózott tőle. Most viszont látott egy videót ahol a nőt hátulról dugja és közben a pasija alulról fekve nyalja.
Azt mondja, egy ilyesmi hármasban már benne lenne (azt amúgyis imádja ha nyalás közben vibrátorral kényeztetem).
Nekem az a bajom ezzel hogy nem találom izgalmasnak hogy a másik férfi heréje a fejemtől fél centire lengedezik. Még ha ilyen közelről nézhetem az akciót, akkor se.
Mit gondoltok erről? Kicsit úgy vagyok vele, h ez egy most vagy soha helyzet..
Szerintetek ehhez már kicsit biszex hajlam is kell?
Nem az az izgalmas ebben, hogy a másik férfi farka ott van pár centire tőled. Hanem az, hogy a te farkad ilyenkor le van lakatolva és közelről látod, hogy a másik férfi megteheti azt, amit te most nem.
Megkérheted a barátnődet, hogy első alkalommal csak csókolózni szeretnél vele, miközben a másik férfi hátulról keféli. Viszont ez úgy korrekt, hogy lezárva maradsz, ameddig a nyalós verzió meg nem történik.
Valószínű, hogy felizgulva, lezárva, kielégítetlenül és becsicskulva már te fogsz könyörögni, hogy azonnal történjen meg a második variáció.
13 - 14 /
Fantasztikus elképzelés , igazán izgalmas variációkkal .
14
Èn is így szerettem volna,de semmi sem lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!