Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hármas szexre van bármi esély?
Figyelt kérdés
Szívesen becsatlakoznék egy párhoz harmadiknak,de nem nagyon találok ilyen fórumot...
Vagy ez hogyan működik manapság?
febr. 15. 20:46
2/16 anonim válasza:
Két meleghez biztos betudsz szállni.
3/16 A kérdező kommentje:
Mit is vártam ettől az oldaltól...
febr. 15. 21:24
4/16 anonim válasza:
Nézd alapből szánalmas amit szeretnél…Mi lányt keresünk harmadiknak,de nem reklámozzuk itt,lemegyünk swingerbe
5/16 anonim válasza:
Ha keresed a lehetőséget , akkor mindig lesz rá esélyed .
6/16 A kérdező kommentje:
Én sem reklámoztam,hanem kérdeztem hogy megy ez mostanság...
febr. 15. 21:38
8/16 anonim válasza:
Lemész egy swingerbe és mindenféle levelezgetés, egyeztetgetés nélkül meg van oldva a dolog - HA tudsz szimpátiát, bizalmat ébreszteni más emberekben. Ha nem tudsz akkor a netről sem fogsz találni.
A swinger előnye, hogy ha van egy minimálisan elfogadható külső megjelenésed ÉS normálisan kezdeményez valaki akkor jó eséllyel be tud szállni a nagyobb többesekbe X. játékosként. Kisebbekbe, 3-asokba csak akkor ha a fenti képességekkel rendelkezik, de attól még a nagy többes is jó móka s még buli is van a klubokban :)
9/16 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok,és hetero.
febr. 15. 21:44
10/16 anonim válasza:
Heterokent nagyon nagy hátrányból indulsz..Mi is szoktunk pasit bevenni,de neki engem is pl cumiznia kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!