Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldot izgalmasnak találó srácok, benne lennétek egy hármasban, ahol csak nyalhattok?
Barátnőmnek tavaly felhoztam a cuckoldot, csak úgy humorizálva, hogy amúgy izgalmasnak találom, de nagyon elzárkózott tőle. Most viszont látott egy videót ahol a nőt hátulról dugja és közben a pasija alulról fekve nyalja.
Azt mondja, egy ilyesmi hármasban már benne lenne (azt amúgyis imádja ha nyalás közben vibrátorral kényeztetem).
Nekem az a bajom ezzel hogy nem találom izgalmasnak hogy a másik férfi heréje a fejemtől fél centire lengedezik. Még ha ilyen közelről nézhetem az akciót, akkor se.
Mit gondoltok erről? Kicsit úgy vagyok vele, h ez egy most vagy soha helyzet..
Szerintetek ehhez már kicsit biszex hajlam is kell?
Benne lennék.
De csak olyan felállásban, ha más nőjéről van szó.
Biztos hogy benne lennék!
Csak előtte felkészülnék rá hogy ha véletlenül kicsusszan akkor betolja a számba, de megéri a kockázat.
Én csak csókolózni szeretnék közben .
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!