Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnek a lányok a farkam mérete miatt? 14-15cm valóban ennyire kicsi lenne?
Nem utáltam,nem utáltunk senkit sem.Most,jelenleg sem jelenidőben,egyes szám első személyben kijelenthetem: nem vagyok nőgyűlölő.
Viszont reálisan látom milyen az emberi természet,ha enged az ösztönös kèsztetèseknek.Ezen belül a nők kifejezetten ösztönlènyek, amolyan kèt lábon járó pichák.
Ha ezt èszben tartja a fèrfi,aki kisebb farkú, minden bizonnyal nem lesz depressziós ès elhagyott, megkeseredett.
Vagy máshogy megfogalmazva,aki kisfarkú,azt előbb-utóbb törvényszerű,hogy elhagyja a barátnő,felesèg egy jobb farkúèrt.A szeretet,meg a többi maszlag ellenère a nők csak a nagy,vastag farokra mennek,az teszi őket boldoggá,semmi más.Ez tapasztalat.
21 vagyok
Eszembe jutott egy vicc
"-Hogyan osztályozzák a nők a farokmèreteket?
-Nagy,nagyobb,èppen megfelelő!"
Egyszerű a megoldás csak nem
látod. A probléma gyökéroka, hogy kicsi a farkad vagyis a kukid mert ugye ebben a méretben ez kuki. Ok-okozat, hogy nem szeretnek a lányok. Mivel a kukid nem lesz soha nagyobb így a probléma mindig is fenn áll. A megoldás, hogy át kell térni a fiúkra! Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!