Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen aranyban lehetnek azok a lanyok akik valoban szeretnek szopni azokhoz kepest akik csak a parjuk kedveert csinaljak vagy nem csinaljak kategoriakhoz kepest?
Van aki élvezi a szopást, szopatást, de nem akárkivel!
Én is hoztam már ki olyat csajból, hogy mondta, hogy le akar szopni, pedig annyira nincs oda érte...
Van hogy izgat, van hogy nem.
Van amikor a párom miatt csinálom, de van hogy én kívánom
3:
Mindjárt kapod a privátesőt ajánlatokkal.:)
Az első páromat gyűlöltem leszopni, borzalmas volt. Utána kifogtam egy pasit, aki türelmes volt, és megfelelően reagált, nem alázott és sértett meg emiatt, mint az exem. Ezután ez teljesen megváltozott. Teljesen nyitott lettem. Szeretem lenyelni, de arcra, mellre is megfelel. Szeretem durván, térdelve sem zavaró, sőt, ez a kedvenc pózom hozzá. Szóval szerintem sok dologtól függ, és nagyot változhat.
Privátot nem kérek, nem fogok válaszolni.
Azok a lanyok akik kerik hogy szophassanak, mi a jo benne nekik?
Van aki onzetlenul szop?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!