Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon milyen aranyban lehetnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon milyen aranyban lehetnek azok a lanyok akik valoban szeretnek szopni azokhoz kepest akik csak a parjuk kedveert csinaljak vagy nem csinaljak kategoriakhoz kepest?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 18:52
A kérdező szavazást indított:
Imadok szopni
Csak kedvessegbol szopok
Nem szeretek szopni
19 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Van aki élvezi a szopást, szopatást, de nem akárkivel!

Én is hoztam már ki olyat csajból, hogy mondta, hogy le akar szopni, pedig annyira nincs oda érte...

2023. ápr. 15. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Van hogy izgat, van hogy nem.

Van amikor a párom miatt csinálom, de van hogy én kívánom

2023. ápr. 15. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Én imádok sz..ni, a legőszintébben mondom! Valamiért imádom a f…szt a számban.. 😇🙃 L28
2023. ápr. 15. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:

3:

Mindjárt kapod a privátesőt ajánlatokkal.:)

2023. ápr. 15. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első páromat gyűlöltem leszopni, borzalmas volt. Utána kifogtam egy pasit, aki türelmes volt, és megfelelően reagált, nem alázott és sértett meg emiatt, mint az exem. Ezután ez teljesen megváltozott. Teljesen nyitott lettem. Szeretem lenyelni, de arcra, mellre is megfelel. Szeretem durván, térdelve sem zavaró, sőt, ez a kedvenc pózom hozzá. Szóval szerintem sok dologtól függ, és nagyot változhat.

Privátot nem kérek, nem fogok válaszolni.

2023. ápr. 15. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm konkrétan imád szopni, néha még kéri is, hogy hadd csinálja.
2023. ápr. 15. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Azok a lanyok akik kerik hogy szophassanak, mi a jo benne nekik?

Van aki onzetlenul szop?

2023. ápr. 15. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a jó benne, hogy én is élvezem. Tehát nem önzetlen részemről egyáltalán. Szeretem megadni a páromnak, és magamnak is. Szeretem látni a hatását, érezni az ízét, hallani közben, hogy jó neki is. Mint amikor az embernek étvágya támad egy hatalmas, gusztusos hamburger láttán, vagy ahogy szeret valaki edzeni, pedig csak elfárad és leizzad közben.
2023. ápr. 15. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Több bnöm is mondta, inkább leszopta a pasiját, minthogy oráig vagy tovább várja, hogy mikor fejezi már be az uncsi erölködését.
2023. ápr. 15. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!