Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Leírnátok, hogy hosszúság szerint mekkora péniszeket soroltok a lent felsorolt kategóriákba?
1. kisebb az ideálisnál, de még elfogadható
2. ideális
3. nagyobb az ideálisnál, de még elfogadható
Mindíg meglepődök, h tényleg 14cm átlag ... kispöcsűek vagyunk magyarok? Vagy csak aki ilyet kérdez? 18cm nagy de elfogadható?
Nagy mázlista vagyok😁
Tesó! Te meg örülj a kis játékosnak mert engem még popsiba nem engedett egy csaj sem. A kissebbel kedvesebbek.
Amúgy meg jól szét kell kényeztetni orálisan a hölgyeket.
Az már fél siker.
Csak másolni tudom, az előttem szólót:
13-14
15-16
20+
Jó szexhez pedig nem csak a vastagság számít, nem is a hossz, hanem főként a szexuális kultúra és fantázia, az értelem, a kompromisszumkésség és főként az összhang egymással. Ahogy a nő nem csak punci, a férfi nem csak egy farok! (habár egyes emberek (nők, pasik egyaránt) képesek farokként viselkedni)
Megjegyezném a 20+ körüli méretnél kint maradhat pár centi, tehát teljesen mindegy, hogy 19 vagy 25 a hossza. :-D Amikor 20 cm fér be és a pasi be akarja tolni mind a 25-öt, akkor ott nincs meg a szexuális kultúra és az értelem. Tehát, neki viszlát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!