Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban ilyen sok embert hoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen sok embert hoz izgalomba a popóluk nyalás vagy csak szeretnek túlozni az emberek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy kicsit sem érdekel az egész. Szerintem csak az itteni trollok pörögnek ezen ennyit.
2023. szept. 17. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbi.
2023. szept. 17. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, sokan unatkoznak.. 44/ f
2023. szept. 17. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem és asszonyomat is izgatja, és imádjuk. Oda-vissza!
2023. szept. 17. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyan sokszor láttam popólyuk nyalást a felnőtt filmekben,hogy úgy döntöttem,kipróbálom.Elmondtam az akkori barátnőmnek,hát először nem akarta.Nem erőltettem.Majd legközelebb megkérdezte,tényleg akarom e?Mondtam,hogy igen.Vonakodva,de engedte.Nagyon izgató érzés volt.Azóta mindig megkér rá.Azt mondta nagyon jó érzés neki.41 f.
2023. szept. 17. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Téged hoz izgalomba ha leírhatod a "popóluk" szót, ezért írsz ki róla minden nap egy "kérdést".
2023. szept. 17. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó érzés adni kapni. Aki nem próbálta még ki az nem tudja miről marad le. A párommal elég sűrűn csináljuk is.
2023. szept. 18. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!