Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfi valóban nem válogathat szex terén a nő szeretne?
Figyelt kérdés
Van egy átlagos nő, aki hajlandó lenne velem egyéjszakás kalandba menni, de én ezt nem szeretném, mert valahogy úgy nem jön be, erre a barátaim mind leszídtak, hogy nagy luxus amit csinálok meg egy férfi nem válogathat, egy jó fa## nem válogat és társai2020. jan. 12. 11:28
1/7 anonim válasza:
Tipikus savanyú a szőlő mentalitás.
Férfiként mondom, hogy én sem kedvelem az effajta "igénytelenséget".
Ha egyszer nem jön be egy lány, akkor nem jön be. Nem kell mindenkit megdugni, aki mozog. :) Legyen benned tartás, a barátaid meg ítélkezés helyett csajozzanak.
2/7 anonim válasza:
Ez hülyeség. Annyira irritálóak az olyan "tipikus" férfiak, akiknek lyuk, lyuk. És mindegyik kivel, csak legyen hova bedugni...
4/7 anonim válasza:
Volt idő mikor azt hittem velem van a baj én vagyok rosszul bekötve hogy csak olyan nővel tudom egyáltalán elképzelni akivel szellemileg is egyhúron pendülünk. Egyébként nyílván válogathat sokan vagyunk sokfélék sokféle helyzetben lehet hogy a csak alkamiknak élő mindent is megb.szó barátod hülyének gondol vagy a srác aki már évek óta elakarja veszíteni de őszintén ki a faszt érdekel magadnak felej meg elsősorban ne valami ledegradált általánosításnak meg másoknak mert akkor csak szétperegsz.
5/7 anonim válasza:
Tessék? Azokat a nőket dugd meg, aki bejön, ne az átlagosokat. Ha egy dagadt nyomi is rád hajt at is meg akarod dugni? A hányas disznót?
N.
6/7 anonim válasza:
Azt érzi az ember, mi való neki. Ha "átlagos", ha átlag feletti, nem biztos, hogy bejön. Lehet, hogy egy "átlag alatti" jön be.
Ezeket a kinézetre írom, de vannak csúnyácskábbak, aki ha kicsit beszélgetsz vele, rájössz, hogy a lelke gyönyörű! ...
Mondjuk a beszélgetés ma már luxusnak számít sajnos.
7/7 anonim válasza:
5. Teljesen egyet értek veled. Én is csak olyan nővel szexelek ami megfog, és tetszik annyira hogy el tudom képzelni vele akár hosszú távra is. Bárkivel nem állok szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!