Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is úgy tervezitek,mint sok nő tudatosan teszi, hogy egy -két gyerek szülése vagy 40 éves kor után már nem akartok szeretkezni majd a párotokkal?
Ugyanis valóban nagy, társadalmi probléma a hàzassàgokban, (hiszen itt is sok az ilyen téma), hogy a nők már nem szexelnek miután szültek,és 40 éves kor után sem, vagy csak nagyon-nagyon ritkán.
Kihangsùlyozom, hogy nem NEM mindenkire jellemző a kérdésem, mert vannak, akik a szülés után is és 40 év felett is szeretkeznek, de férfiakban is van olyan, aki nem akar a párjával szexelni.
A kérdésem ironikus, azért van így megfogalmazva.☝️
10/
Úgy bírom , hogy nagyon sokat dolgozok , most ugyan itthon vagyok , a gyerekkel , de a hét második felétől már ismét reggeltől , estig csak a meló lesz az életem és hétvégéken is .
Így annyira fáradt leszek , hogy a szex sem fog érdekelni, csak az hogy minél előbb , ágyba kerülhessek .
8 - voltam .
#12 miért nem próbáltok erről beszélni, lehet van olyan vágyat ami pluszban gátolja. Vagy nincs megelégedve magával és visszajelzések kellenek neki.
Végső soron egy hármas szex is lendíthet a dolgon. Persze ennek megvan az a veszélye ,hogy fordítva sül el a dolog és szét mentek. Bár őszintén szólva nem rossz indulat de maximum felgyorsítja azt a folyamatot ami amúgy is megtörténne csak később. Mert valljuk be előbb utóbb ebből megcsalás lesz.
A legtöbb ilyen nő ezt nem karaja megoldani!
Úgy van, ahogy írták is: megvan a gyerek, tehát szex nuku.
Ha a férj erősködik, akkor még a durcit is bevágja, és vacsora sincs.
A férfi oldja meg maga, de ne csalja meg, mert az - jogosan - válóok.
14/
Beszéltünk már erről sokat , de mindig ugyan az a válasz , hogy ő már nem akarja .
A hármason még nem gondolkoztam , nem hiszem hogy más pasival jobban szeretné , mint velem , de ha így lenne , akkor még inkább engedném neki azt is , hogy mással keféltesse meg magát, hátha egy kicsit kapnék én is belőle , miután hazatér .
8 - voltam .
Ajánld fel neki a hármast úgy is, hogy egy másik férfi dugja őt, úgy is, hogy a harmadik egy nő.
Minden esetre ne savanyodj meg mellette szex-ügyileg, akkor keress szeretőt vagy amíg nem találsz addig kurvát. Gyönyörű szép, odaadó lányok vannak pénzért.
17/
Én már szinte bármiben benne lennék , csak hogy változzon nálunk ez a helyzet .
Az hogy szeretőt , vagy pénzért keressek nőt , nem is tudom , és azt a neveltetést kaptam , hogy családot sem eldobni , sem szétszedni nem szép dolog .
Ez úgy bennem maradt .
De valami megoldás akkor is kell .
16 - voltam.
Ez, az, hogy valami megoldás kell, ha ő nem szexel akkor az van amit írtam.
Ha, még kompromisszum készebb vagy mit kellene lenni egy férfinak ilyen esetben, akkor még azt ajánld fel neki, hogy legalább gyorsan leszop, ha ezt sem teszi, akkor ne teljen el a potens férfikorod frigid nővel, keress olyat mint írtam.
Tényleg gyönyörű bombázók adnak szuper szexet pénzért egy-két órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!