Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kell gumi az anális szeretkezé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell gumi az anális szeretkezéshez, ha csak a feleségem fenekét pakolom tele?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Ilyen szituációban hogyan kellene eljárni? Nem húzok gumit, de az asszonyt rendszeresen kényeztetem hátulról. Mert csak. Soha nem volt gond.

Nyugodtan leírhatod, hogy fújj, meg undorító, stb, de azt is írd bele légyszi, hogy az anált milyen gyakorisággal műveled..

febr. 29. 22:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Kell mindenképpen !
márc. 1. 03:41
 12/26 anonim ***** válasza:
54%

Már akkor sem használtunk gumit az asszonnyal, mikor közel 20éve összejöttünk. Rühelltem mindig, ő pedig allergiás a latexra.

Havi 1-2x van anál. Rá szokott készülni, beöntést csinál stb.

Utána is megyünk fürdeni.

Alap, hogy seggbedugi után ne rakd már vissza a puncijába, illetve ne rakd a szájába se a popóból! Az anál legyen a finálé! Én mindig beleélvezek. Utána megyünk együtt pancsizni. Sosem volt semmi bajunk! Röhejes lenne amúgyis szerintem férj/feleségnek kotonban b.szni egymással!

márc. 1. 06:55
 13/26 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy érzed.

Én nem szeretem.

Mondjuk nemrég ért véget kapcsolatom, de még senki sem kérte önként, hogy pakoljak a sejhajába bármit is!

38/F

márc. 1. 06:57
 14/26 anonim ***** válasza:
17%
Hány évesek vagytok, ha nem titok?
márc. 1. 07:46
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
Mi sem használunk. Szex végén van, utána fürdés és aznap már nincs más huncutság.
márc. 1. 09:40
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
Ha, nincs más partner akkor nem, de mielőtt punciba átdugod a fenekéből azért szopjon tisztára, mi így csináljuk, persze csak 2-4-cm mély anál van nálunk, ott még nincs semmi "olyan" ami a szopást akadályozná.
márc. 1. 10:18
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk amikor anál van soron, a feleségem ennek megfelelően szokott készülni. A pontos részleteket ő tudja, de például ha este csináljuk, akkor ő ebéd után aznap direkt nem nagyon eszik már semmit, plusz hazaérve nyilván kitisztítja magát mindig alaposan. A hátránya mondjuk ennek, hogy kevésbé spontán, mint egy sima szeretkezés. Az előnye viszont, hogy így tényleg nyugodtan lehet gumi nélkül csinálni. Ráadásul élvezés előtt sem kell megszakítani, mehet nyugodtan a fenekébe az is. ;)
márc. 4. 19:14
 18/26 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell gumi,én is gumi nélkül du.om meg a feleségem popsiját,ha rágerjedünk bele is élvezek,soha nem volt semmi bajom,mert igényesen kitakarítja elötte..Nyelvemet is bele szoktam dugni tövig úgy lazítom el és imádja..
ápr. 20. 07:25
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs bajom, gumi nélkül dugom a pàrom seggét. Ha pasi partnerem van azt is gumi nélkül szoktam.
máj. 3. 08:55
 20/26 anonim ***** válasza:
#19 Kemény vagy,hogy pasikat is s.ggbe kúrsz,a párod mellett..
máj. 3. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!