Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném élvezetessé a szerelmem számára az anált?
A múltban már négyszer is csinálta, de egyáltalán nem fogta meg, nem élvezte. Ma viszont miközben a csiklójával játszottam, bedugtam az egyik ujjam az ánuszába, és akkorát élvezett, hogy 10 percig nem bírt felállni. Később ő maga kérdezte, hogy nem-e próbálnánk meg holnap.
Én imádom, és király lenne, ha vele is megtudnám szerettetni
A párommal nekem sosem volt jó. Pedig nincs neki orbitális méretű szerszama. Ellenben a szeretőm.
Ő is nagy popsi fan. Féltem is tőle hogy majd velem is akarja. Először jó alaposan kinyalt. A popóm is. Dugta a nyelvével. Majd egy és 2 nagyon nedves ujjal hatolt be. Aztán feltérdeltetett kutyába és a lyukhoz tette. Nem mozdult.
Én csúsztam rá lassan a farkára. A saját tempómban. Néha megalltam, kivettem és újra vissza. Annyira jó volt. Azóta is így csináljuk. Vagy kutyában vagy kifliben, de mindig én irányítom a behatolást míg egyszer teljesen el nem tűnik bennem. Onnantól már tök laza vagyok és vágyom arra hogy keményen megdugja a popóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!