Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 30 évesen is még szűz akkor érdemes még elveszítenie vagy csak rontaná a lelki állapotát?
Tehát ha minden igyekezete ellenére (nyílván a taszíto külseje miatt) még csak soha nem is érinthetett meg egy nőt, akkor érdemes lenne (mondjuk fizetős lánynál) elvesztenie? Vagy csak rontana az állapotán hiszen utána vágyna rá?
Hiszen amit nem ismersz az nem is hiányzik
Már merevedése sincs igazából évek óta a lelki sérelmek miatt
30 évesen úgyis lassan a b oldal forog, lehet így már érdemes lenne elhatárolódni tőle?
2es értem uram, de árulja el hogy hol találni olyan nőt ehhez aki szintén a házasságig tartogatja a szüzességét? Én azt látom hogy a 14-15 évesek már agyba főbe szexelnek
1es válaszoló: igen de attól félnék hogy olyan mint a kábító szerek hogy ha kipróbálja az ember rögtön rákap. Legalábbis a kollégáim állandóan csak a sexről beszélnek, ha nincs épp nőjük is csak arról beszélnek hogy nem bírják már tovább
Ráadásul mivel tőlem undorodnak a nők ha ráfüggnék állandóan fizetnem kellene érte
3as igen de nem hasonlítható a kettő, hiszen a sex másoknál mindennapos, az utazás meg alkalmi ráadásul ott nem kell a fizetésen kívül semmit teljesítened elvisz a repülő, én a prostit sem tudnám megrakni, emlékszem hogy régebben amikor rendszeres merevedésem volt általában beleélveztem a gatyámba érintés nélkül, a fizetős lány is csak kinevetne hogy vetkőzéskor elsülők
Ráadásul a kinézetem miatt szerintem felárat fog kérni alapból
Ha ennyire félsz tőle akkor hagyd
30 évesen már okozhat személyiség torzulást ha egy ilyen nagy változást tapasztalsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!