Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy idősebb és tapasztaltabb pasival, vagy egy fiatalabbal érdemes elveszíteni a szüzességet?
Egy barátnőmmel hozódott fel a téma, és azóta ezen "vitatkozunk". Szerinte egy idősebb(30+)pasival érdemes elveszíteni, mert neki több tapasztalata van. Én most "kavarok" egy pasival, aki nálam egy évvel idősebb. Nem szexeltünk, mert szűz vagyok, de ujjazás az volt, orál oda-vissza meg stb.. Én nagyon élveztem vele, és szerintem van olyan tapasztalata ami egy szűznek elég lenne. Meg amúgy figyelmes volt végig még megujjazott, kérdezte hogy fáj-e, óvatosan csinálta stb.. Szóval az én véleményem szerinte a szüzesség elvesztése ugyanolyan jó lehet egy veled majdnem egyidős "tapasztalatlanabb" pasival is, mint egy idősebb, tapasztaltabb férfivel.
Ti mit gondoltok? Ti idősebb, vagy veletek egyidős pasival vesztettétek el? Ha lehetne, csinálnátok másképp?
Mindig megy a vita ezen a témán...
Én továbbra is azt mondom, a kornak nincs semmi jeletősége. Lehet valaki 50 évesen, 100 szexpartner felett is egy önző baromfi (trágárságszűrő, bocsi), aki csak a saját kielégülésével foglalkozik és hogy bizonygassa mennyire alfahím. Ugyanígy egy 20 éves fiú is gondolkodhat olyan éretten, hogy akit szeret, arra vigyáz, odafigyel rá, a párja boldogsága számára az első. Ezek elmondhatatlanul többet érnek, mint bármennyi partner.
Akkora elmeny nem lesz baratsag extrakkal kapcsolatban,mint ha a szerelmeddel tortenne...szerelem 1000x jobb dolog,mint egy bizalmas kapcsolatban elvesziteni..
En a szerelmemmel veszitettem el,es hihetetlen jo erzes volt..Csak ha megbanod,ne mi legyunk erte a hibasak.
18/L
Igen, pontosan én is így gondolom.
A szerelmeddel lényegében csak lelkileg más, a behatolás meg az egész szex lehet a szerelmeddel illetve egy bizalmas partnerrel is rossz és jó is. Nyugi, eszembe sem jutott a gyk-s embereket hibáztatni ha megbánom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!