Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne inkább idősebb pasit keresnem?
Az utolsó három kapcsolatom valami szánalmas volt :) Úgy vettem észre, hogy a velem egykorú pasik még nagyon gyerekesek. Csak a buli, pia, szórakozás. Én ennél egy kicsit már többre vágyom, komolyabb dolgokra. Az ágyban is önzők voltak egytől egyig. Mindig ők voltak az elsők, az ő kielégülésük volt számukra a legfontosabb. A szopást elvárták, de viszonozni már nem akarták. Én benne voltam mindenben, análtól kezdve tényleg mindenben :D Na mindegy, ennyire ne menjünk bele. A lényeget értitek. 23/L
Fontos: Ezt a kérdést nem ismerkedési szándékkal írtam ki, kérlek ne írjatok privátot.
Az ilyen lányokat mindig kihasználják?
Aztán én meg csak nézek hogy miért az idősebbekre buknak..
Egyébként van kivétel aki komolyabb, de nem biztos hogy abban a közegben ahonnan a jómadarakat kifogtad.
22f
A nok mindig is elorébb voltak valahogy. Es a legtobb esetben legalább 2-3 évvel mindig is oregebb pasijaik vannak. Keress magadnak te is valami oregebbet. 26-29 nyugodtan. Már biztos másabb lesz kicsit az élethez az hozzáállása.
Persze ezek csak általánosítások, a 23 évesek kozott is biztos vannak komolyak, és olyanok, akik oda figyelnek a néjukre. De tény, hogy kevesebb. Tisztelet a kivételnek.
26-30 éves korosztály lenne számodra az ideális. És nem mindenki gyerekes :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!