Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szexelnétek egy idősebb pasival anélkül hogy tartós kapcsolatba bonyolódnátok?
Figyelt kérdés
Egy ideje izgat ez a dolog, de nem szeretnék belőle tartós kapcsolatot, mert az csak a kb velem egyidősekkel képzelek el. Barátnőm szerint akkor nem is kívánom őket "igazán",pedig én teljes mértékben biztos vagyok benne hogy lefeküdnék egy idősebbel, de kapcsolatot nem tartanék fent vele, különböző okok miatt. (eltérő érdeklődési kör, baráti társaság stb..)
18/L
2019. máj. 12. 16:43
1/13 anonim válasza:
Igen. Nem csak szexelnék, de már szexeltem is.
2/13 anonim válasza:
Mennyi az az idősebb?!
Bocsi, hogy vissza kérdezek.
Illetve 1es válaszoló, neked mennyivel volt idősebb?
4/13 A kérdező kommentje:
Maximum 45 éves korig..
2019. máj. 12. 17:07
5/13 anonim válasza:
És gondolom itt egyikőtök sem ismerkedne, mert itt csak hülyék, és szerencsétlenek vannak, de ide jártok mégis tanácsot kérni. 😅
7/13 anonim válasza:
18 éves voltam a legidősebb 47evessel szexeltem többször is, de sajnos megszakadt a kapcsolat egyéb okok miatt, de azóta is bánom.. sokkal érettebb és tudatosabb (érti a dolgát) szerintem egy ilyen korosztály mint a mai 18-24 évesek..
21/L
8/13 anonim válasza:
Hát ha 30-40 év közötti és néz is ki valahogy akkor simán. 18L
10/13 Macnab válasza:
Itt többen irtak igent,mért csak itt lehet megtalálni ezeket a csajokat?Az életben hiába keresnek titeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!