Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti szexelnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szexelnétek egy idősebb pasival anélkül hogy tartós kapcsolatba bonyolódnátok?

Figyelt kérdés

Egy ideje izgat ez a dolog, de nem szeretnék belőle tartós kapcsolatot, mert az csak a kb velem egyidősekkel képzelek el. Barátnőm szerint akkor nem is kívánom őket "igazán",pedig én teljes mértékben biztos vagyok benne hogy lefeküdnék egy idősebbel, de kapcsolatot nem tartanék fent vele, különböző okok miatt. (eltérő érdeklődési kör, baráti társaság stb..)

18/L

2019. máj. 12. 16:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De ezek a lányok nem ismerkednek. Se itt se máshol. 40f 😅
2019. máj. 21. 07:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen nem ismerkedünk már ilyen korosztállyal,(legalább is a normálisabb lányok..) mivel általában már 35-45os korosztály házas, gyerek stb.. én legalább is is vagyok vele, hogy nem rombolom szét az addigi életet, most egy kis hancu miatt.. akik meg nem házasok meg se kutyája se macskája az meg olyan is na...:D
2019. máj. 21. 12:39
 13/13 anonim ***** válasza:
És ha engedi a felesége? Akkor meg azért nem ugye?
2019. máj. 21. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!