Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes prostival elveszíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes prostival elveszíteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés
Lassan 24 éves leszek és sohasem ismerkedtem a lányokkal, beszélgetni sem tudok velük. Nem tartom magamat alkalmasnak egy párkapcsolatra és úgy érzem,hogy kevés lennék a lányokhoz és nagyon hamar ki is ábrándulnának belőlem.

2022. febr. 5. 21:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
33%
Nem érdemes. Inkább szedd össze amgad és ismerkedj!
2022. febr. 5. 21:16
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg mindegy. Egy férfi szüzesség elvesztése nem akkora dolog mint egy női. Itt nincs semmi fizikai következménye. Bedugtad és kész, most már elmondhatod magadnak hogy na nem vagyok szűz. Ennyi. Sokan szerintem túl lihegik ezt a szüzesség témát. Szerintem meg ha ennyire félsz a lányoktól akkor szedd össsze a bátorságod, menj el egy prostihoz, lehet hogy utána az olyan önbizalmat fog adni, vagy rákapsz a dologra aztán utána tudni fogsz szerezni magadnak csajt. Ha mégse sikerül csajt összeszedni azután se, akkor is legalább eljársz akkor a prostikhot azt élvezkedsz. Több élvezet mint elinni vagy el drogozni a pénzt.
2022. febr. 5. 21:19
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

A mentális problémáid (szorongásaid) ellen inkább pszichológus kellene mintsem prosti.

Általános javallat. Prostival akkor érdemes elveszíteni ha erőt tudsz belőle meríteni és "átlök a vonalon" hogy végre elindulj, mert kommunikálni, kezdeményezni. A prosti ezekre nem fog megtanítani. Ha viszont túlságosan szorongó vagy akkor csak egy újabb okot találsz majd a szorongásaidra "nekem csak prostival megy".

2022. febr. 5. 21:27
 4/29 A kérdező kommentje:
De nekem semmi esélyem sincsen a nőknél. Mindig is tudtam magamról,hogy nekem nem lehet párkapcsolatom.
2022. febr. 5. 21:33
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Miert ne?
2022. febr. 5. 21:35
 6/29 A kérdező kommentje:
A külsőm sem megfelelő és a személyiségem sem.
2022. febr. 5. 21:39
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
#6 mindkettőn lehet változtatni, a külsőn a sport, öltözködés, a "style" elég sokat tud lendíteni, a szorongásaidon megy egy jó pszichológus. Mikor akarod elkezdeni hogy ezek irányába elmozdulj? Magától nem jön a csoda.
2022. febr. 5. 21:41
 8/29 anonim ***** válasza:
Menj el, probald ki
2022. febr. 5. 21:41
 9/29 A kérdező kommentje:
Hiába sportolok, hiába viselek megfelelő és divatos ruhákat semmit sem ér.
2022. febr. 5. 21:43
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem prosti helyett fordulj szakemberhez.

Hogy nézel ki?Haj...stb?

2022. febr. 5. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!