Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes prostival elveszíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes prostival elveszíteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés
Lassan 24 éves leszek és sohasem ismerkedtem a lányokkal, beszélgetni sem tudok velük. Nem tartom magamat alkalmasnak egy párkapcsolatra és úgy érzem,hogy kevés lennék a lányokhoz és nagyon hamar ki is ábrándulnának belőlem.

2022. febr. 5. 21:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Amúgy mit dolgozol? Mennyit keresel?

Lehet ez a gond, nincs jó fizud, jófiú vagy. A nőknél a vagány jól kereső férfiak kellenek.

2022. febr. 10. 19:45
 22/29 A kérdező kommentje:
Még egyetemen tanulok.
2022. febr. 10. 19:50
 23/29 anonim ***** válasza:
Írtam privátot, írj vissza, szerintem, ha lelkis vagy nem érdemes, csak úgy csatra tesz kinek adtad a szüzességedet.
2022. febr. 10. 20:03
 24/29 anonim ***** válasza:
Még nem vagy elkésve nekem is ennyi idősen sikerült nőt szereznem.. Mi a helyzet kérdező?
2022. aug. 27. 06:39
 25/29 A kérdező kommentje:
Minden változatlan.
2022. aug. 27. 07:56
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én 1 hónapja töltöttem be a 25öt, és még mindig az vagyok.

Nagyon sok fiú van így , legtöbb 25 év körüli férfi még szűz.

Én is így voltam, 17 évesen ne bánkódj miatta.

Jófiú vagy itt a gond, semmi esélyed, én is ilyen voltam 15-20 évesen, most 25 vagyok, és nem volt semmi kapcsolatom ,se csók semmi.

Azt ajánlom változz meg, ha jó fiú, kedves, normális , tisztelettudó vagy, akkor bukfenc a mai lányoknál.

A rosszfiú-korszak addig tart, amíg el nem kezd zuhanni a szépségük és már túl öregek hozzá, a jófiú onnantól kell, amikor már eljött az anyagi biztonság és a családalapítás ideje, tehát egy biztos keresetű, nyugodt, átlagos férfi az ideális.

30 feletti kor ez.

Sokak szerint úgy harminc környékén nyugszik meg a nő és választ olyan társat, akivel a külső és az anyagi kényelem között is kompromisszumot köthet.

Na erre gyúrj 30 felett jó egzisztenciád legyen, kocsi ház, normális legyél apának, és akkor majd összejön veled egy nő. Lehet ,hogy megcsal egy rosszfiúval, de ilyenkor már a hozzánk hasonló jófiúkat is emberszámba veszik, addig meg kiélik az életet, menő pasikkal vannak. Amikor megelégelik a rosszfiúkat akkor kellesz majd Te mint jó fiú 30 évesen, amikor már van stabil ,jó fizetésed, házad ezekért kellesz majd.

Tinikorban meg pláne, levegőnek is fognak nézni.

Sajnos tinikor ez ilyen, itt noname embereket nem vesznek emberszámba.

2022. aug. 27. 14:48
 27/29 A kérdező kommentje:

Nem 17 hanem 24 éves vagyok.

Ha magamért nem kellek a nőknek akkor az anyagi javak miatt se kelljek. Akkor inkább maradok egyedül minthogy azért legyen valaki mellettem mert van pénzem.

Amúgy sem lenne esélyem a nőknél mert beszélgetni sem tudok velük és rögtön elszégyellem magamat már attól is,ha rám néznek vagy a közelemben vannak.

2022. aug. 27. 14:58
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez ilyen, miért sok férfi ahogy írtam csak 30 felett talál párt amikor már komolyan kell pénz, ház kocsi.

Szerinted miért? Addig a jó pasikat hajtják, majd utána előveszik a csendes jófiú egyéneket akiknek szülhetnek gyereket.

2022. aug. 27. 15:07
 29/29 A kérdező kommentje:
Én nem akarok gyereket az biztos.
2022. aug. 27. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!