Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire érezted volna magad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érezted volna magad szánalmasnak, ha prostival kellett volna elveszítened a szűzességed?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. dec. 8. 19:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem rólam szól a kérdés, egy itteni kérdés ihlette.
2015. dec. 8. 19:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem éreztem volna annak, de szerintem nagy baromság ilyet csinálni.
2015. dec. 8. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én szűz vagyok, és most gondolkozom a dolgon.

Tini korom óta kíváncsi vagyok a szexre, de sose jött ki rá a lépés különböző okokból.

Most választhatok, hogy elmegyek prostihoz, vagy megpróbálok kialakítani egy komolyabb kapcsolatot, ami majd szexhez vezet.

A prostival egyből elveszthetném és megtudhatnám végre, hogy milyen a szex, a komolyabb kapcsolatban sanszos, hogy a csaj egyből dobni fog engem, ha megtudja, hogy szűz vagyok, mivel neki olyan férfi kell, aki profi a szexben és ki tudja elégíteni. (Huszonéves vagyok, tehát gondolom a tini bénázásoknak már nincs helye).

A magyar lányok nagyon kedvesek és megértőek, itthon nemigazán tapasztaltam még ilyen hozzállást, de nyugati társkereső és szexfórumokat olvasva azt látom, hogy a nyugati csajoknál az a szokás, hogy 20 felett rögtön lapátra teszik a pasit, hogy ha kiderül, hogy szűz. Nem tudom, hogy Magyarországon ez a hozzáállás mennyire terjedt még el.

Én tisztelem a nőket és nem akarok csak azért komoly kapcsolatba kerülni eggyel, mert szexet akarok, viszont nagyon szeretném már megtudni, hogy milyen a szex, és erre a prosti, aki pénzért cserébe bevezetne engem a szexbe, jó opciónak tűnik.

2015. dec. 8. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:

És ha szánalmas, akkor mi van? Az nem szánalmas, hogy 25 vagy 30 évesen még nem látott élőben meztelen nőt?

Ha egy kis esze van az illetőnek, úgyse mondja el soha senkinek.

2015. dec. 9. 08:20
 6/9 Secret184 ***** válasza:
Én is gondolkodom ezen mostanában. 25 évesen még nem voltam nővel, azzal pedig teljesen tisztában vagyok, hogy nem azért, mert visszataszító a külsőm. De egyenlőre még ott tartok, hogy nem akarok lealacsonyodni ide. Ennél többre tartom magam, és nem olyan nőt akarnék, akit bárki megkaphat, és akinek én csak egy vagyok a nagyon sok közül. De én is legfeljebb fél évet vagyok hajlandó még várni talán. Szerintem te is mérlegeljed, hogy vállalod e a kisebbik rosszt a nagyobbik helyett. Prostinak egy előnye azért mindenképpen van: nem fog elhajtani, és hacsak nincsenek nagyon "fura" elképzeléseid nem mondja azt, hogy szóba se jöhet. Én egyre inkább úgy érzem, hogy talán részben a párkapcsolatra való kísérleteim is azért nem jönnek be, mert nincsen meg a kellő önbizalmam emiatt. Hiszen hogyan érezhetné magát egy 25 éves férfi igazán férfinak magát, ha nem használja a farkát arra, amire igazán kéne? Szóval szerintem te is legfeljebb egy kicsit várjál, aztán válasszad a kisebbik rosszat. Lehet változtatna 1-2 dolgon. És nem csak élvezetet kapnál érte cserébe.
2015. dec. 9. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne csináljátok, nem éri meg. Ha valaki nagyon kíváncsi, kifejthetem privátban.
2015. dec. 9. 16:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Én nem akarok ilyet tenni. Már nem vagyok szűz. Egy itteni kérdés ihlette ezt, ahol a kérdező pristihoz akart menni és mindenki bíztatta rá, hogy úgy veszítse el a szűzességét.
2015. dec. 9. 18:06
 9/9 anonim válasza:
21 éves vagyok és hasonlóan gondolkodom erről mint a fent említett két válaszoló. Minden szavukkal egyet tudok érteni. Azért elég szar, hogy ilyen világban élünk ahol ennyire stresszel minket a szex hiánya és nem tudunk normális kapcsolatokat kialakítani miatta. Szomorú ez igazából...
2015. dec. 26. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!