Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzitek szánalmasnak ezt a "fb-n nem ír vissza azonnal akkor esélytelen" mentalitást?
Mikor vált ennyire nélkülözhetetlen, és szerves részévé az életünknek az a kék szar?
Szerintem undorító, hogy az embereknek már alapvető, nem is, inkább létszükséglet a facebook.
Mi van a való élettel? Azok, akiknek nem írnak vissza azonnal, nem jut eszükbe, hogy a másik dolgozik/másokkal tölti az idejét/a hobbijával foglalkozik?
Nem arról van szó, hogy nem használom a fb-t és ellenzem állandóan. Használom, sőt, napi szinten, mert megkönnyíti a kapcsolattartást, sok barátom máshol jár egyetemre, így tudok velük beszélni napi szinten, találkákat pontosítani, vagy csak a napi történéseket gyors megbeszélni.
De kapcsolatkezdésnél milyen szánalmas már az a hozzáállás, hogy ha a másik nem ír vissza azonnal - akár látta akár nem - akkor nem is érdeklem meg esélytelen a dolog?
Csak én érzem ezt az egészet fárasztónak, hogy az emberek ennyire a neten élik az életüket?
Én is írtam ki ilyen kérdés. MI KÖZÖD HOZZÁ?
Nem tetszik? Tekerj tovább. Magánügyem. Én se foglalkozom veled. Neked ez magas, nekem meg az, hogy nincs benned tisztelet mások iránt? Ez a kérdés is csak olaj akar lenni, a nem létező tűzre.
Kétségbeesett ember másképp reagál. Szóval nézd el nekik.
Bár én nem tudhatom,hogy hogy működnek ezek :D
Hidegen hagynak.
Én képes vagyok nem létszükségletként kezelni a facebookot, aki pedig nem, az magára vessen. Eret nem fogok vágni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!