Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem érzitek szánalmasnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem érzitek szánalmasnak ezt a "fb-n nem ír vissza azonnal akkor esélytelen" mentalitást?

Figyelt kérdés

Mikor vált ennyire nélkülözhetetlen, és szerves részévé az életünknek az a kék szar?

Szerintem undorító, hogy az embereknek már alapvető, nem is, inkább létszükséglet a facebook.

Mi van a való élettel? Azok, akiknek nem írnak vissza azonnal, nem jut eszükbe, hogy a másik dolgozik/másokkal tölti az idejét/a hobbijával foglalkozik?

Nem arról van szó, hogy nem használom a fb-t és ellenzem állandóan. Használom, sőt, napi szinten, mert megkönnyíti a kapcsolattartást, sok barátom máshol jár egyetemre, így tudok velük beszélni napi szinten, találkákat pontosítani, vagy csak a napi történéseket gyors megbeszélni.

De kapcsolatkezdésnél milyen szánalmas már az a hozzáállás, hogy ha a másik nem ír vissza azonnal - akár látta akár nem - akkor nem is érdeklem meg esélytelen a dolog?

Csak én érzem ezt az egészet fárasztónak, hogy az emberek ennyire a neten élik az életüket?

2015. okt. 25. 19:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nah megjött egy fb-n élő emberke, és egy másik, aki azt hiszi hogy magamat verem arra, hogy én nem ott élem az életem. :D

Félreértés ne essék, én nem várom el, hogy mindenki úgy gondolkodjon mint én, csak fura, hogy amióta megjelent a facebook, azóta az emberek nagy része képtelen leszakadni róla, és ott élik az életüket, és elég siralmas, ha valaki már amiatt majdnem elsírja magát, hogy a kiszemeltje nem ír vissza neki azonnal. :D

Én inkább csak röhögök az ilyeneken, amikor rosszabb kedvem van, akkor meg csak fogom a fejem, hogy az emberek miért nem a való életben élnek a net helyett. Ja meg ilyen emberekkel nem foglalkozom.

2015. okt. 25. 20:12
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Úgy szánalmas a facebook,ahogy van.
2015. okt. 25. 20:16
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
A kérdés még mindig adott: Kit érdekel, te hol élsz? Mi közöd hozzá, hogy más hogyan és hol él?
2015. okt. 25. 20:18
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
Mint ahogyan a való életben, a FB-on sem szeretek senkire se rátelepedni. Pont a fent említett okok miatt nem akarok senki terhévé válni. Valahogy mindig bennem van a szálka, hogy a beszélgetőpartnerem zaklatásnak veszi, ha felkeresem.
2015. okt. 25. 20:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Dee, teljesen igazad van. Én nem is foglalkozom azzal annyira, bár lehet csak én lettem régimódi? Nem hinném... sokkal több ilyen rendszert ismerek és használok mint az átlag ember, de nem függ tőle az életem :)

25/F

2015. okt. 25. 20:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez tényleg baromság egyet értek.

Én csak akkor akadok ki ha órák óta nem ír pedíg fent van és posztol és látta is ,de nem azért mert facebook az életem hanem azért mert azt jelzi h nincs kedve írni ,azaz nem kedvel

2015. okt. 25. 20:54
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se itt kell elni..:)
2015. okt. 25. 20:55
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Abból parádét csinálni hogy valaki nem ír vissza azonnal szerintem is hülyeség. Viszont ha valaki látja az üzeneted és nem válaszol az nem kedves. Ha mengézni volt ideje akkor annyit pötyögni hogy bocsi most nem érek rá majd beszélünk nem nagy fáradtság. :) A való életben is rosszul esne ha valakihez beszélnél aki ott van és nem felelne. :D
2015. okt. 25. 20:56
 19/21 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva, én ha elolvastam, és nem írok vissza valakinek, akkor nem óhajtok vele beszélni!

Volt már rá példa, hogy pont mennem kellet, mikor valaki írt, és kijelentkeztem, de nem vártam, hogy ő írjon megint... mikor legközelebb felmentem Facebookra, írtam neki, hogy ne haragudjon, hogy nem írtam vissza a múltkor, de sürgősen el kellett mennem valahova.

2015. okt. 25. 20:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Én mindenkinek vissza szoktam irni mert nem vagyunk bunko max leràzom hogy most mennem kell stb.

De van egy béla aki mindig szépen nézett..majd mikor elérte ne legyen egyoldalu utàna meg csesztetett minek irok neki felejtsem el ne is keressem sehol mobilon se.ő nagy jàtékos..

2015. okt. 26. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!