Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes prostival elveszíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes prostival elveszíteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés
Lassan 24 éves leszek és sohasem ismerkedtem a lányokkal, beszélgetni sem tudok velük. Nem tartom magamat alkalmasnak egy párkapcsolatra és úgy érzem,hogy kevés lennék a lányokhoz és nagyon hamar ki is ábrándulnának belőlem.

2022. febr. 5. 21:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
#9 akkor marad a pszichológus, a szorongásaidon csak az tud segíteni. Életed legjobb befektetése lesz! Nem csak a csajozásra hat ki, hanem az életminőségedre, emberi kapcsolataidra is ha segít legyőzni a démonjaid (segíteni fog ez a szakmája).
2022. febr. 5. 21:49
 12/29 A kérdező kommentje:

A hajam az teljesen kopasz. Elől évek óta kopaszodom és meguntam az egészet ezért minden héten inkább teljesen leborotválom.

Talán ami pozitívumként említhető az az,hogy majdnem 190 cm magas vagyok és hozzá kb 74kg ami annyira nem vonzó. Mellette szemüveges is vagyok.

2022. febr. 5. 21:50
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
#12 ezek csak mind indokok a szorongásaidra, de a valódi gond "fejben" van. Elég sok magas vékony, korán kopaszodó szemüveges embert ismerek akik csajozógépek és könnyedén, lazán kommunikálnak az ellenkező nemmel is.
2022. febr. 5. 21:52
 14/29 A kérdező kommentje:
Nálam szerintem valamilyen hatalmas probléma lehet mert sohasem tudtam a nőkkel beszélgetni. Ha már a közelemben vannak is kellemetlen számomra és teljes némaság lesz úrra rajtam.
2022. febr. 5. 21:55
 15/29 anonim ***** válasza:
35%
Hát igen így leírva biztos nem vagy a legszebb. 190 centihez a 74 kg az rohadtul vékony. Az a nádszál kategória. Én 194 centihez vagyok 90 kg és rohadt vékony vagyok én is. Szedj fel pár kg ot. Kezdj el sportolni. Lobogjonn előtted az a cél hogy egy 190 centis kopasz ki tesizett csávóért már odavannak a lányok. Ehheg fel kell fejlődnöd kb 110 kg re. Meg kell kb 4-5 év hogy jól nézz ki. Utána már nem lesz nehéz. Az ilyen vékony csávókat tényleg nem szeretik.
2022. febr. 5. 21:56
 16/29 A kérdező kommentje:
Hiába sportolok és figyelek oda a táplálkozásra egyszerűen nem tudok hízni.
2022. febr. 5. 22:24
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor valamit nem jól csinálsz. Úgy érzem, hogy te csak a kifogásokat keresed. Mit sportolsz? Nem futni kell. Mert azzal a kalóriát égeted csak. Súlyzózzál, menjél kondiba. Vegyél tömegnövelőt aztán sok kaja mellé igyad azt is.
2022. febr. 6. 07:18
 18/29 A kérdező kommentje:
Súlyzózni szoktam.
2022. febr. 6. 08:11
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont fejlődni fogsz ha komolyan veszed. Heti 3 szor teljes test edzés. Utána fehérje ital. Fél óra múlva meg kaja. Havonta feljön 1 kg.
2022. febr. 6. 08:16
 20/29 A kérdező kommentje:
Hátha lassan elkezd majd látszani rajtam a változás.
2022. febr. 6. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!