Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék legálisan szeretőt?
Figyelt kérdés
Sajnos a feleségemnek néhány éve nagyon lecsökkent a libidója bizonyos okok miatt. Az enyém viszont nem változott vagy ha változott is inkább nőtt. Sajnos nem találtunk megoldást a problémára az elmúlt években viszont ezt leszámítva nagyon jól működik a házasságunk, érzelmileg is elég stabil. Így történt, hogy pár hete felajánlotta, hogy ha szeretnék nyugodtan keressek egy szeretőt csak ha lehet ő ne tudjon róla. Mivel igazságtalannak érzi, hogy csak akkor szexelhetek ha neki is van kedve hozzá, ami sajnos nagyon ritka. A kérdésem az lenne, hogy hol találkozhatnék hasonló helyzetben lévő hölgyekkel? A környezetemben lévő hölgyekkel nem szeretnék ismerkedni mivel nem akarnám kellemetlen helyzetbe hozni se magam se a feleségem. Munkahely is kilőve mivel vállalkozó vagyok és csak férfiakkal találkozom a szakmámból kifolyólag. Konditeremben is szinte mindenkit ismerek már. 36 éves vagyok egyébként 190 magas, sportos alkat. Negatív kommentet nem kérek, köszönöm.febr. 27. 21:37
31/42 anonim válasza:
Hmm, én simám jelentkeznék egy sportos, magas, 36 éves pasihoz ha jóképű is, csak 200 km-re vagyok 😆
Parfümöt és rúzst sem használok tehát nem hagynék nyomot.
Egyébként el ne mondd az asszonynak, hiába ajánlotta fel.
32/42 anonim válasza:
Tinder
Badoo
Goldengate
Vagyaid.hu
Szexrandi
Eropolis
33/42 A kérdező kommentje:
29es Szeretek bulizni, szoktam is járni pár barátommal de általában ott csak fiatal lányok vannak. Érettebb nők nem nagyon járnak ilyen helyekre.
febr. 28. 13:25
34/42 A kérdező kommentje:
30as akart lenni az előző
febr. 28. 13:26
35/42 A kérdező kommentje:
31es Ha gondolod beszélgethetünk. Egyébként nyilván nem mondanám el neki mivel kérte is, hogy ne tudjon róla. Úgy van vele amit nem tudok az nem fáj.
febr. 28. 13:29
36/42 anonim válasza:
Pajtás, ha független lennél akkor hogy csajoznál? Ha úgy nem tudsz akkor nem fog menni úgy sem hogy félrelépni akarsz.
Túl fiatal csajok vannak a szórakozóhelyeken... ó annyira zavarna ha 20 éves szeretőd lenne? 😅 Ja mondjuk ahhoz tudni kellene csajozni is...
37/42 anonim válasza:
Azért mert kamu a kérdés jót röhög rajtatok egy faszverő pszichopata az ilyen
38/42 anonim válasza:
#37 a kérdés valószínűleg nem kamu, félre akar kufircolni a kérdező, de annyira amatőr hogy azt hiszi attól h. kiírja egy anonim fórumra (vagy bárhova) hány éves, hány cm máris megrohamozzák a nők. Csajozási téren még kb. a 13 évesen szintjén van.
40/42 A kérdező kommentje:
Jó negatív emberek vagytok 36, 37, 38, 39. Viszont a kérdést nektek sem sikerült megfelelően értelmezni...
febr. 28. 18:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!