Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik módszer segíthet, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik módszer segíthet, hogy jobb legyen a szex?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,hogy vagy pl 1 hónapig nem masztizom, ezzel elégé kiéheztetem a testem egy jó orgazmusra.

Vagy 1 hónapig minden nap masztizom, amivel hozzá szoktatom a testem az állandó orgazmushoz és mindig igényelni fogja és megtörténik.

A párommal nagyon sok mindent megpróbáltunk, annak érdekében, hogy nekem is jó legyen, de nem jön össze. 3 év alatt 2x volt nagyon jó, de akkor fogalmam sincs mit csinált. Nem tudtam követni annyira jó volt. Így nem tudom elmondani neki, hogy az mitől volt.

20/N

2024. febr. 25. 22:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Jó gondolat 20# Próbálajtok helyszíneket ha estleg az emlékeidben ott voltak a jó pillanatok vagy pózokat. Valamelyiknél volt a jó pillanat.
2024. febr. 27. 07:11
 22/22 érdeklődő35 ***** válasza:

Lehet, hogy a tested már hozzászokott a kezed általi sebességhez, módhoz.. Ez esetben esetleg segíthet az önmegtargóztatás. De Te kínként fogod megélni...

Aztán lehet sikeres lesz, viszont onnantól kezdve, ha így sikerül csak, Te lemondasz magad kényeztetéséről csak hogy vele átéld....

Mivel- ha nem szépítjük-párod béna a nyalásban, esetleg tanácsold neki, hogy nézzen leszbi filmeket, hátha vizualitás útján ráérez.

Vagy igenis mondd neki, hogy lejebb, feljebb, gyorsabban, lassabban stb lehúzva a csuklyát a csiklódról....

Vagy számára ez megalázó lenne? A vibei is? Beszéltetek erről? Ha számára nem gond a vibri mert NEKI is FONTOS, hogy Te elélvezz, akkor vegyegek egy léghullámosat, amit ő tart a csiklódhoz és Ő élbeztet vele!

2024. febr. 27. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!